Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 1498 vizitatori azi
Curs "COMPETENTE ANTREPRENORIALE"

Incepand cu data  de  31 ianuarie 2012, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud  incepe  a doua serie a cursului de initiere COMPETENTE ANTREPRENORIALE organizat GRATUIT in cadrul proiectului strategic "Regions for Jobs", finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Cursul se va desfasura in perioada 31 ianuarie - 2 martie 2012. Programele de formare profesionala planificate in cadrul proiectului sunt destinate somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca. Participantii eligibili pot obtine, la cerere, subventii pentru participarea la aceste cursuri.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud in calitate de beneficiar, implementeaza proiectul strategic "Regions for Jobs", finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

In cadrul acestui proiect sunt organizate cursuri de formare profesionala pentru someri si persoane in cautarea unui loc de munca. Un astfel de program de formare profesionala este si cursul de initiere "COMPETENTE ANTREPRENORIALE".

Acest curs are o durata de 90 de ore si se va desfasura in perioada 31 ianuarie - 2 martie 2012.

In urma cursului absolventii vor intra in posesia unui certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Obiectivele urmarite in cadrul cursului sunt formarea culturii antreprenoriale, cresterea abilitatii de a transforma ideile de afaceri in actiuni concrete prin furnizarea de informatii referitoare la mediul de afaceri si oportunitatile existente pe plan local, elaborarea unui plan de afaceri, organizarea si derularea unei afaceri de succes.

Participantii eligibili pot obtine, la cerere, subventii pentru participarea la aceste cursuri. 

Cursurile oferite gratuit continua pe toata durata de implementare a proiectului.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, din str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263 230640, 0263 210038, e-mail: r4j@cciabn.ro, www.regionsforjobs.ro, persoana de contact: Magda Cristina  - Responsabil formare profesionala.

0 comentarii2317 vizualizări31 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0