Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 7160 vizitatori azi
Flanco a inaugurat in Bistrita un concept de magazin mai apropiat de clientii sai.(25 de poze)

Flanco a investit peste 800.000 lei in noua imagine a magazinului, oferind bistritenilor o experienta de cumparare care are la baza confortul clientului si interactiunea cu acesta. Flanco, cel mai apreciat lant de retail electro-IT, a relocat magazinul din Bistrita, noua adresa fiind bulevardul Decebal, nr. 46. (n.r.- vis-a-vis de Odiseea) Investitia totala necesara redeschiderii acestui magazin se ridica la aproximativ 800.000 lei, incluzand amenajarea spatiului si stocurile de marfa.

Noul punct de vanzare beneficiaza de o suprafata totala de 400 mp si de o echipa de consilieri de vanzari, specializati in diversele categorii de produse aflate la raft, (IT, electronice, electrocasnice, plus o gama varianta de accesorii si consumabile), capabili sa raspunda tuturor solicitarilor clientilor.

 Flanco ofera astfel si bistritenilor o noua experienta de cumparare prin oferirea unei game extinse de produse si noi tehnologii. In acelasi timp, se asigura si posibilitatea testarii produselor in magazin, in urma unei consultante de specialitate.

 "Bistritenii pot interactiona cu cele mai noi tehnologii si pot afla informatii relevante pentru decizia de achizitionare a unui anumit produs de la o echipa de consultanti specializati in domeniul electro-IT. Magazinul reprezinta o investitie importanta pentru noi si credem ca elementele de  noutate precum si campaniile de marketing locale vor surprinde placut cumparatorii nostri din acest oras." a declarat Gabriel Peres, Sales Director Flanco.

 In aceasta perioada, noul magazin Flanco din Bistrita ofera o gama larga de reduceri si, in plus, pentru orice produs cumparat pana pe 29 februarie 2012, a carui valoare este mai mare de 500 lei, clientii beneficiaza gratuit de garantia All Inclusive pe 4 ani. Garantia All Inclusive vine in completarea garantiei primite de la furnizor si asigura repararea, inlocuirea sau returnarea banilor in cazul aparitiei unei defectiuni, totul in maximum cinci zile.

 Flanco ofera cea mai larga gama de servicii de pe piata - consiliere specializata, transport gratuit, servicii de creditare, carduri de fidelitate, carduri cadou si nu numai. In plus, Flanco a dus in ultimii ani servicii unice pe piata din Romania, precum returul produselor in 31 de zile sau Garantia All Inclusive.

 

Despre Flanco:

Flanco este unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Compania opereaza in acest moment o retea de 75 de magazine in cele mai importante regiuni comerciale ale tarii. Strategia companiei consta in consolidarea pozitiei detinute pe piata locala, prin dezvoltarea retelei Flanco in toate regiunile tarii si printr-o continua imbunatatire a performantelor obtinute de magazinele Flanco. Flanco este orientat catre nevoile consumatorilor, prin cea mai buna oferta de produse, solutii de creditare avantajoase gama larga de servicii - compania oferind astfel solutii complete pentru intreaga familie.

 

foto - Marius Chiuzan.

1 comentariu4095 vizualizări09 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0