Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 27 Mai 2020 - 23836 vizitatori azi
E.ON va derula in perioada 26-31 mai a c., o campanie de actualizare a indexului contoarelor de gaz la toti clientii din aria de activitate a companiei.

Pentru ca procesul de citire a indexului contoarelor, implicit cel de facturare, sa se desfasoare fara disfunctionalitati, clientii care au amplasate contoarele in interiorul proprietatii sunt rugati sa permita accesul angajatilor E.ON.Procesul de citire a consumului de gaze naturale se efectueaza in mod etapizat, la fiecare trei luni fiind incheiat un ciclu de citire pentru toti consumatorii de gaze naturale.

 Pentru a avea o imagine fidela a cantitatilor de gaze vehiculate, respectiv intrate si iesite din sistemul de distributie a gazelor naturale, companiile E.ON vor efectua timp de o saptamana, in perioada 26 mai-31 mai a.c., o campanie de actualizare a bazei de date prin citirea indexului contoarelor de gaze naturale la toti clientii sai.

 Urmare a acestei campanii, care se va desfasura cu personalul propriu al companiei, toate facturile din luna iunie emise de furnizor vor contine o componenta de regularizare a consumului de gaze naturale.

 Astfel, pentru clientii care ar fi trebuit sa primeasca in luna iunie facturi de autocitire/estimare, facturile emise vor avea pe langa componenta de autocitire/estimare si una de regularizare a consumului de gaze naturale, rezultata in urma verificarii indexului de la la finele lunii mai.

 Pentru clientii care ar fi trebuit sa primeasca in luna iunie facturi de regularizare, facturile emise vor contine doar componenta de regularizare.

 Facturile din luna iunie vor fi insotite de o scrisoare explicativa privind fiecare element component al facturii.

 E.ON multumeste clientilor pentru intelegere si pentru sprijinul pe care il acorda companiilor in acest demers.

 

Departament Comunicare Corporatista

E.ON Romania.

0 comentarii1869 vizualizări22 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0