Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 26 Mai 2020 - 9528 vizitatori azi
Suport de microfinantare pentru intreprinderi in achizitionarea de produse si servicii la "Bistrita Construct" .

Cea de-a 21-a editie a "Bistrita Construct" va oferi un suport real de microfinantare intreprinderilor pentru a putea achizitiona produse si servicii la unul dintre cele mai complexe evenimente din judet.

 Intreprinzatorii din regiune au toate motivele sa acorde interes si sa fie entuziasmati de noua editie a expozitiei cu o traditie deja consacrata: "Bistrita Construct". Astfel centrul Municipiului Bistrita va fi in perioada 30 mai - 3 iunie 2012 gazda singurei expozitii de profil din judetul Bistrita-Nasaud: Bistrita Construct - Casa si Vacanta, organizata de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bistrita. (sursa Camera de Comert)

 

O oportunitate ferma pentru realizarea de noi achizitii si dezvoltarea de parteneriate

 "Bistrita Construct" vine in intampinarea nevoilor intreprinzatorilor din regiune cu o oferta variata, bogata si in acelasi timp bine structurata ei putand opta pentru produsele/serviciile expozantilor din cele 6 saloane in care este impartita aceasta. Astfel indiferent daca intreprinzatorii au o nevoie curenta/sezoniera sau au planificat in mod constient dezvoltarea activitatii lor se pot adresa cu incredere expozantilor din urmatoarele saloane: Financiar - finantarea activitatii, solutii financiare pentru constructii,  Expo Construct - materiale de constructii; Expo Gradina - plante si arbusti ornamentali, amenajari peisagistice etc.; Expo Instal&Ambient - instalatii de incalzire, de climatizare, echipamente si corpuri de iluminat etc.; IndBis - inginerie mecanica, unelte si scule, pompe, compresoare etc., si Expo Vacanta - pachete turistice.

Aceasta expozitie de profil este de asemenea in mod cert o ocazie binevenita pentru intreprinzatori, atat expozanti cat si vizitatori, de a-si face cunoscuta activitatea, a-si imbogati agenda de contacte si pentru a gasi noi parteneri de afaceri pe termen lung.

 

Suport real de microfinantare pentru intreprinderi

 Pentru a le oferi intreprinzatorilor prezenti toate sansele de a fructifica la maxim aceasta ocazie unica, Opportunity Microcredit Romania IFN S.A., institutie financiara nebancara, institutie de microcreditare in calitate de expozant va sta pe parcursul celor 5 zile la dispozitia tuturor participantilor si expozantilor cu pachete si servicii personalizate de microcreditare, oferindu-le astfel suport in achizitiile de produse/servicii pe care doresc sa le realizeze de la cei prezenti la standuri si nu numai.

Acest lucru le va permite intreprinzatorilor sa isi acopere in mod eficient nevoile de achizitie pe care le au indiferent de specificul activitatii pe care o deruleaza. Astfel cei care doresc sa achizitioneze servicii/produse de la oricare dintre expozantii prezenti din cele 6 saloane vor avea toate sansele - ca intr-un timp foarte scurt - max. 5 zile lucratoare sa obtina fondul sau cash-ul necesar achizitionarii. Indiferent daca este vorba despre achizitia unor materiale de constructii (finisaje, fundatii, izolatii, unelte profesionale etc), diverselor instalatii (de incalzire, climatizare) tamplarie, precum si echipamentelor hidraulice, sau cumpararea de mobilier, de diverse echipamente si utilaje, Opportunity Microcredit Romania este flexibila in a le oferi un sprijin sigur.

 

’’La Opportunity se discuta despre solutii la toate provocarile si nevoile financiare legate de finantarea capitalului de lucru sau a investitiilor pe care le pot avea intreprinderile mici, S.R.L-urile, persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si familiale, liberii profesionisti si producatorii agricoli. Comunitatii noastre s-au alaturat intreprinzatori din fiecare sector de activitate: comert, productie, constructii, transport, agricultura, turism si agroturism si servicii.

Va asteptam la o discutie preliminara pentru a incerca serviciile noastre financiare, astfel decat v-ati obisnuit, intr-o maniera foarte prietenoasa, simpla, rapida, transparenta si accesibila’’ a declarat Zsolt Pálfi - Coordonator Agentia Bistrita

 

Despre Opportunity Microcredit Romania IFN S.A.

             Opportunity Microcredit Romania IFN S.A. este o societate de microcreditare care face parte dintr-o coalitie mondiala de organizatii de microfinantare, Opportunity International. In Romania Opportunity ofera servicii financiare de microcreditare in 9 orase ale Transilvaniei, agentia Bistita finantand intr-un mod stabil si transparent afacerile din judet ale microintreprinderilor, oferind in acelasi timp informatii utile pe tot parcursul derularii contractului de microcreditare.

            In cei 15 ani de activitate, prin cele 9 agentii Opportunity Microcredit Romania IFN S.A. a acordat peste 15.000 de microcredite cu o valoare mai mare de 215.500.000 RON, a sustinut peste 18.500 locuri de munca si a schimbat viata a peste 5200 de microintreprinzatori, imbunatatind constant traiul familiilor lor si consolidand astfel comunitatile in care traiesc.

 

Pentru mai multe informatii utile, sfaturi si solutii de microcreditare va rugam sa il contactati pe Zsolt Pálfi la nr. de telefon 0263-236727 sau prin e-mail la bistrita@opportunity.ro.

 

 

 

 

0 comentarii2380 vizualizări25 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0