Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Leoni Bistrita a sarbatorit implinirea a 10 ani de activitate. Invitat special a fost castigatorul concursului "Romanii au talent", Cristian Gog.(65 de poze)

Curtea si parcarea societatii comerciale Leoni au fost ieri arhipline cu salariatii firmei si familiile lor dar si cu zeci de invitati de onoare prezenti la acest eveniment. Ziua dedicata firmei Leoni a inceput cu primirea invitatilor si un cuvant de salut adresat de catre directorul general Leoni - Siegfied Reichert  precum si din partea unor invitati de onoare din tara si strainatate, alaturi de autoritatile locale si judetene. Acestia au facut un scurt istoric al momentului de infiintare a firmei Leoni la Bistrita, trecand in revista clipele mai delicate presarate de mici incurcaturi si bariere birocratice pana la momentele de implinire venite cu ajutorul primarului de atunci Vasile Moldovan, al directorului de banca Marius Bor sau a presedintelui Camerei de Comert BN- Vasile Bar. Vorbitorii au subliniat faptul ca Leoni produce cablaje auto pentru masini de inalta clasa marca Mercedes, BMW sau Rolls Royce oferind stabilitate financiara si un salariu pentru aproape 4000  de angajati. Dupa momentele festive, invitatii de onoare au participat la un dineu oficial dupa care am avut parte de o surpriza placuta ce a constat in prezenta mentalistului Cristian Gog. In fatza reprezentantilor firmei Leoni din tara si din strainatate, a unor sefi de institutii descentralizate si a unor reprezentanti ai presei locale, Cristian Gog a realizat cateva numere de iluzionism si mentalism de exceptie, cele mai impresionante fiind cele in care Cristian Gog a reusit sa ridice cateva carti de joc doar cu puterea mintii, a reusit sa ghiceasca mai multe carti vizualizate doar de catre spectatori sau a reusit sa afle culoarea unui cub ascuns de catre public. Cristian Gog a reusit sa evapore o mica cantitate de zahar pe care spre stupoarea asistentei a readus-o din neant in fata spectatorilor. Tot Cristian Gog a reusit sa indoaie doar printr-o mangaiere o furculita luata direct de pe masa fara pregatire prealabila sau a reusit sa preschimbe o bancnota de 10 lei in bancnote de 20 de euro, 1000 de forinti sau alte valute. La fel de impresionante au fost si trucurile cu carti pe care nimeni din asistenta nu a reusit sa si le explice.

In curtea institutiei si salariatii de la Leoni au avut parte de distractie, mici si bere si de un spectacol de muzica populara precum si demonstratii de tragere cu arcul, partide de minifotbal sau intrecere de sumo juniori. In total, ziua dedicata firmei Leoni a fost bine organizata si incantatoare atat pentru salariati cat si invitati.

 

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii3115 vizualizări23 septembrie 2012




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0