Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 10 Aprilie 2020 - 9702 vizitatori azi
Locuri de munca salarizate cu cel putin 500 de euro.

SC Global Commercium Development SRL organizeaza la Cluj - Napoca targul de locuri de munca "Special Jobs", locul unde angajatorii ofera salarii de minim 500 de euro. Evenimentul este organizat in cadrul proiectului cu finantare europeana MACS NV-Masuri Active pentru Combaterea Somajului, implemntat de Global Commercium Development SRL.

Organizatorii evenimentului a contactat un numar de 30 de angajatori, care ofera 400 locuri de munca pentru toate categoriile de persoane aflate in cautarea unui loc de munca.    Noutatea evenimentului consta in faptul ca angajatorii au in oferta locuri de munca salarizate cu cel putin 500 de euro.

 LOCATIA: Cazinoul din Parcul Central, Cluj-Napoca

DATA: 17 octombrie 2012

 Global Commercium Development SRL si partenerul transnational CADMO Conocimiento SL - Spania implementeaza in judetul Cluj proiectul MACS NV-Masuri Active pentru Combaterea Somajului, proiect cofinantat din Fondul Social European, in cadrul Pogramului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Axa Prioritara 5, Promovarea masurilor active de ocupare, Domeniul Major de Interventie 5.1 Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare.

 Proiectul MACS NV-Masuri Active pentru Combaterea Somajului ofera sprijin somerilor de lunga durata din judetul Cluj, pe parcursul a 24 de luni, in gasirea de locuri de munca stabile, prin masuri active de ocupare: informare si consiliere profesionala, mediere pentru locurile de munca vacante, plasarea la locul de munca, asistenta post-angajare in vederea mentinerii locului de munca dobandit, cursuri de formare profesionala, consultanta si asistenta  pentru demararea unei activitati independente sau pentru initierea unei afaceri pe cont propriu, stagii si schimburi de experienta in Spania.

 Global Commercium Development SRL, prin cele 20 de  proiecte aflate in implementare, adopta o strategie cu caracter transnational, avand 6 ani de experienta in elaborarea si gestionarea de proiecte finantate din fonduri structurale si de coeziune, 2 sedii europene, 5 sedii in Romania, 80 de angajati si capital 100% romanesc.

 

 Persoana de contact:  Pr. Dorel GALAN, coordonator

Date de contact: dgalan@globalcommercium.com , tel: 0755060773

www.macsnv.ro           

0 comentarii2177 vizualizări09 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0