Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 1780 vizitatori azi
Strategia 2020 - Crestere inteligenta, durabila si favorabila incluziunii

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud prin Centrul Europe Direct Bistrita in parteneriat cu Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Studii Europene, a organizat luni, 22 octombrie 2012, Dezbaterea publica "Strategia 2020 - Crestere inteligenta, durabila si favorabila incluziunii".
Evenimentul se afla la a treia editie si este unul din capetele de afis ale festivalului Studentesc Studfest, componenta stiintifica.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin Centrul Europe Direct Bistrita, in parteneriat cu Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Studii Europene a organizat, luni, 22 octombrie 2012, ora 12,00, in Aula Magna a Extensiei Universitare Bistrita, o dezbatere publica pe tema" Strategia 2020 - Crestere inteligenta, durabila si favorabila incluziunii".
Evenimentul si-a propus promovarea conceptului de Uniune a stabilitatii, responsabilitatii, solidaritatii precum si consolidarea increderii in viitorul Uniunii Europene competitive, cu un grad mai ridicat de ocupare a fortei de munca.
Dialogul privind modul de implementare a Strategiei 2020 in Romania purtat intre grupurile pro si contra, alcatuite din studenti ai Extensiei Universitare Bistrita, a fost moderat de catre domnul doctorand Adrian Corpadean care a si jurizat alaturi de d-na
Prefect Nastasia Ani Bob si jurnalista Liana Sabo.
In urma prezentarii echipa castigatoare din acest an a fost echipa ’’contra’’ care a produs argumente relevante privind punctele slabe ale modului de implementare a Strategiei 2020 in Romania.
Sudentii, indrumati de d-na profesor dr. Ioana Iacob au dat dovada de un nivel de pregatire deosebit, fapt care a facut ca decizia cu privire la castigator sa fie una dificila.
Toti participantii la dezbatere au fost premiati, inmnarea diplomelor fiind facuta de catre d-na Muresan Monica Secretar General al Camerei de Comert si Industrie, Coordonator Centrul Europe Direct Bistrita.
La finalul dezbaterii participantii au vizitat Camera de Comert in cadrul "Zilei Portilor Deschise", fiind familiarizati cu principiile asociative, rolul , activitatiile si proiectele implementate de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2149 vizualizări23 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0