Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 6592 vizitatori azi
Seara speciala la Bistrita Marriage Fest 2012.

Ieri, 31 octombrie 2012, in zona centrala a orasului Bistrita, si-a deschis portile prima editie a Bistrita Marriage Fest, eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bistrita si Stil Events. Pe langa expozitia propriu-zisa, organizatorii au inclus diverse evenimente speciale legate de nunta, prima seara a manifestarii fiind una deosebita si extreme de bine primita de vizitatori.

In perioada 31 octombrie - 3 noiembrie 2012, se desfasoara, in Zona Pietonala Liviu Rebreanu, BISTRITA MARIAGE FEST 2012, manifestare care reuneste 31 de participanti din Romania si Ungaria. Mirii, nasii si nuntasii pot gasi tot ceea ce este necesare pentru o nunta de vis: rochii de mireasa, costume de mire, pantofi, rochii domnisoare de onoare, nasi, nuntasi, coafura si make-up, "sala de bal", decoratiuni festive, aranjamente florale, masa festiva, produse alimentare si de cofetarie-patiserie, servicii tiparire, foto-video, programe artistice si organizare evenimente festive.

Bistrita Mariage Fest isi propune sa fie insa, mai mult decat o manifestare expozitionala astfel incat pe agenda celor patru zile de expozitie sunt incluse diverse evenimente speciale.

In prima seara, incepand cu orele 17.00, Atelierul de creatie vestimentara Stefania Trendy Look, condus de designerul vestimentar Stefania Borodi, a incantat vizitatorii cu o serie de creatii vestimentare proprii, precum si cu demonstratii de make up si hair-style, realizate de echipa ei formata din:  Nela Botarla Anamaria Savu si Alexandra Alexi.

Un alt moment cu totul special a fost oferit de dansatorii Luca Andrada si Balint Zsolt, membri ai Clubului Floris. Cei doi tineri au oferit o lectie de gratie cu Dansul Mirilor si, mai apoi au incins atmosfera invitand lumea la dans si motivandu-i pe viitorii miri sa mai exerseze pana la fericitul eveniment.

Vor urma alte momente deosebite la Bistrita Marriage Fest: vineri, 2 noiembrie 2012, incepand cu orele 17.00 va fi prezentat un fragment dintr-o nunta traditionala, moment artistic realizat de Ansamblul Folcloric Cununa de pe Somes a Centrului Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita, care se va incheia cu eliberarea unor porumbei albi, moment simbolic in organizarea unei nunti, semnificand iubirea, pacea, fidelitatea, prosperitatea si norocul. Sambata, 3 noiembrie incepand cu orele 12.00, trupa Zoom-Z va oferi un recital de muzica live.

De asemenea, pe parcursul intregii perioade, au loc degustari de produse de patiserie - cofetarie la standul firmelor de profil, sampling de cocktail-uri la standul Hotelului Metropolis, demonstratii de fotografie si concursul "cei  mai fotogenici miri" la standul Transilvania Print.

  Contact: Elena-Maria Barbos - Sef Compartiment Relatii, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: relatii@cciabn.ro, www.cciabn.ro

0 comentarii3409 vizualizări01 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0