Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 6368 vizitatori azi
Ford B-MAX se vinde si in Bistrita, prin CENTRAL MOTORS, dealer autorizat Ford !

Ingeniosul model Ford B-MAX se fabrica exclusiv la Craiova. Acesta prezinta cel mai bun acces in habitaclu din clasa sa, datorita unui design unic ce integreaza pilonul central in portiere, cele din fata traditionale, cu balamale, iar cele din spate glisante, oferind o deschidere neobstructionata ce faciliteaza accesul. Asigura de asemenea consum de combustibil si emisii de CO2 de varf in clasa sa si este cu aproximativ 15% mai economic decat competitorii cheie.

Noul Ford B-MAX a primit cel mai mare punctaj posibil, 5 stele, in materie de siguranta, din partea institutiei independente de testare a sigurantei in caz de coliziune, Euro NCAP. Modelul este dotat cu Active City Stop, care poate sesiza iminenta unei coliziuni la viteza mica si activeaza franele. B-MAX este de asemenea primul autovehicul din Europa dotat cu sistemul SYNC si Asistenta de Urgenta, sistemul avansat de asistenta a soferului cu control vocal.

B-MAX este disponibil in Romania in ambele versiuni de 100CP si 120CP ale motorului EcoBoost de 1,0 litri, castigatorul titlului Motorul International al Anului 2012. Ambele versiuni ale motorului EcoBoost de 1,0 litri sunt construite la Craiova. De asemenea, clientii romani vor putea alege una dintre motorizarile pe motorina respectiv 1,6 TDCI 95 CP si 1,5 TDCi 75 CP.

In calitate de dealer Ford in orasul Bistrita, suntem mandrii ca putem comercializa unul din cele mai avansate produse din punct de vedere tehnologic si impreuna cu dumneavoastra putem aprecia calitatea si avantajele acestuia.

Noul Ford B-MAX este gata sa intampine bistritenii la "Weekend-ul Inovatiei Ford" in data de 3 si 4 noiembrie 2012 la showroom-ul CENTRAL MOTORS din Bistrita.

 

 Pentru informatii suplimentare va asteptam la showroom-ul nostru din Bistrita, Cart. Viisoara, nr. 301A sau ne puteti contacta prin e-mail, la urmatoarea adresa: office@centralmotors.ro sau la tel: 0263/222.888.

0 comentarii2261 vizualizări01 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0