Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Spectacol de sunet si culoare la Bistrita Marriage Fest 2012.

In perioada 31 octombrie - 3 noiembrie 2012, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bistrita si Stil Events au organizat, in Zona Pietonala Liviu Rebreanu, prima editie a BISTRITA MARIAGE FEST 2012. Vizitatorii, fie viitori miri, fie nasi sau nuntasi au putut gasi tot ceea ce este necesar pentru o nunta de vis: rochii de mireasa si pentru ocazii speciale, costume, pantofi, servicii de coafura si make-up, locatii pline de farmec, decoratiuni festive, aranjamente florale, produse alimentare si de cofetarie-patiserie, programe artistice, servicii organizare evenimente festive, tiparire si foto-video.

Organizatorul a pregatit evenimente surpriza pe parcursul celor patru zile de expozitie-festival. Dupa ce, in prima zi, au incantat privirile creatiile vestimentare ale Stefaniei Borodi si dansul "mirilor" Luca Andrada si Balint Zsolt, membri ai Clubului de Dans Sportiv "Floris", vineri, 2 noiembrie 2012, Ansamblul Folcloric "Cununa de pe Somes" a Centrului Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita a reinviat traditiile, prezentand un fragment de nunta, asa cum era ea odinioara.

Ultima zi a BISTRITA MARIAGE FEST a fost dedicata spectacolului de sunet. Trupa Zoom-Z din Cluj-Napoca a oferit un recital de muzica live de exceptie, la care cei prezenti nu s-au putut abtine sa nu danseze sau sa cante. Timp de 40 de minute, cei cinci componenti ai trupei au convins publicul ca fac, cu pasiune, un show de muzica buna.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 commentarii2940 vizualizări04 noiembrie 2012




rss 2.0
rss 2.0