Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
A fost "Weekend-ul Inovatiei Ford" la showroom-ul CENTRAL MOTORS din Bistrita.(30 de poze)

 B-Max este un concept nou, cu totul deosebit,  adaptat vietii active din oras.  Ford B-Max este fara indoiala cea mai avansata masina produsa vreodata in Romania, in uzina Ford de la Craiova! E cel mai asteptat autoturism din segmentul minivan compact, segment in care includem B-Max! este deosebit pt cererea pe care acesta o inregistreaza pt ca este un produs revolutionar! La ora actuala sunt peste 5 mii de inscrieri la drive test la nivel national inca dinainte de lansare, si peste 3.000 de comenzi ferme erau acum o saptamana la centrul Ford din Koln. Are un design si o tehnologie unica, prin lipsa montantului B care este integrat in portiere, si ca si o confirmare in acest sens, Ford B-MAX a primit cel mai mare punctaj posibil, 5 stele la siguranta, la testele Euro NCAP. Pentru ca acest montant este integrat in usi, obtinem o deschidere de 1,5 metri/total, fara niciun fel de obstacol si permite foarte usor accesul in interior.

  B-MAX este de asemenea primul autovehicul din Europa dotat cu sistemul SYNC care ne ajuta sa controlam muzica si telefonul prin simple comenzi vocale, si poate citii vocal mesajele. Acest sistem ofera Asistenta de Urgena, o functie care poate salva vietile pasagerilor. Sistemul intervine in cazul unui accident si efectueaza automat un apel la 112, indicand locul unde s-a produs evenimentul rutier. SYNC este deja instalat pe 4 milioane de vehicule din SUA, iar introducerea sa pe un automobil compact european se inscrie in strategia Ford de a avea 13 milioane de utilizatori ai sistemului pana in 2015.

De asemenea, interiorul elegant al noului B-MAX creeaza un mediu sofisticat, contemporan - atat pentru sofer cat si pentru pasageri, iar spatiul este mai mult decat suficient pentru ca toata lumea sa se simta confortabil in locurile din spate. E inconjurat de materiale de inalta calitate, contraste subtile de culori si finisaje cromate, realizate cu o atentie maxima in fiecare detaliu. Noul B-MAX pune la dispozitie un spatiu mai mult decat suficient pentru orice activitate. Pentru a transporta obiecte de dimensiuni mari, este suficient sa apasam un maner pentru a rabata scaunul pasagerului din fata si scaunele din spate. De fapt, putem sa facem cu usurinta loc obiectelor cu o lungime de pana la 2,35 metri.

 In functie de nivelul de echipare dorit, Ambient. Trend si Titanium, poate fi  dotat cu Active City Stop ca si echipament optional, sistem care sesizeaza iminenta unei coliziuni la viteza mica si activeaza franele.

Faptul ca B-MAX este cel mai economic si ecologic model din segmentul sau, este practic o consecinta logica a atentiei pe care Ford o are pentru mediul inconjurator.

Acest autoturism poate fi livrat cu revolutionarul motor de 1 litru, care ofera 100 si 120 de cai putere, adica puterea unui motor conventional de 1,6 litri. Si, totusi, reuseste sa consume cu 20% mai putin decat motoarele conventionale echivalente. De fapt, performantele de consum si nivelul scazut de emisii ale acestui motor sunt apropiate de cele ale unui diesel,  iar printre caracteristicile importante se numara turbocompresorul si supapa cu distributie variabila atat la admisie, cat si la evacuare. Recent incoronat drept "Motorul International al Anului 2012" pe baza voturilor din 35 de tari din intreaga lume, motorul EcoBoost de la Ford ofera o tehnologie inovatoare ce schimba regulile jocului la nivel global in gama motoarelor pe benzina. Acest motor mic, cu tehnologie avansata a mai fost numit si "Cel mai bun motor nou". Pt iubitorii de diesel, B-MAX vine cu motorizari de 1,4 litri si 1.6 litri care dezvolta 90 si 105 CP.

            Nivelul de calitate al masinii, tehnologia si materialele alese pot face ca acest model, in variantele sale sa fie in topul vanzarilor din clasa LUI.

            Preturile pt acest model pornesc de la 10.000 euro (cu TVA inclus), prin Programul REMAT 2012.

In concluzie, Ford B-Max e o surpriza foarte placuta si noi ca romani ar trebui sa fim mandri ca o asemenea masina, de un asemenea nivel tehnologic, se produce aici in Romania, la Craiova.

 

Aceasta a fost o scurta descriere, dar e important sa cunoastem capacitatea acestui autoturism testand-ul astazi sau in zilele ce vor urma!

            Virgil Marton, reprezentant vanzari va va sta la dispozitie pentru oferte de pret, detalii produs si drive test. Va invit sa descoperiti cel mai asteptat autoturism al acestui an!

Noul B-max!!!

.

Foto - Marius Chiuzan.

.

0 comentarii3010 vizualizări05 noiembrie 2012




rss 2.0
rss 2.0