Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 10 Aprilie 2020 - 9538 vizitatori azi
Lansarea SKODA Rapid pe piata din Transilvania.
 • SKODA Rapid este disponibila pentru drive test la showroom-urile Compexit
 • Modelul beneficiaza de o promotie speciala de lansare : 1.000 euro discount minim garantat si conditii preferentiale leasing: 4.99% avans si 4.99% dobanda prin Porsche Finance Group.  Noua ŠKODA Rapid se lanseaza in Romania cu un pret de pornire de 11.990 Euro (TVA inclus). Reprezentand spatiul in cea mai frumoasa forma a sa, primul automobil ŠKODA care se inscrie in noua linie de design a marcii va deveni etalon in clasa compacta in ceea ce priveste spatiul interior.

 Limuzina compacta ŠKODA Rapid este "Simply Clever" de la un capat la altul. Rapid poarta genele caracteristice marcii ŠKODA: este un automobil extrem de spatios, practic, sigur si prietenos cu mediul inconjurator, impresionand in mod special cu o oferta de spatiu care exceleaza in aceasta clasa. In plus, ofera o serie de dotari ingenioase si dispune de 19 solutii "Simply Clever".

 "ŠKODA este masina de familie, prin excelenta. Modelul Rapid completeaza perfect gama de modele a constructorului ceh:  Rapid este deopotriva o alegere rationala si o declaratie emotionala,  masina de familie accesibila si  alegerea perfecta pentru  companii, prin  raportul excelent calitate-pret, fiabilitatea crescuta si costurile reduse la intretinere. Noul model vine cu  un pachet de lansare promotional constand in 1.000 euro discount, doar 4.99% avans si dobanda redusa de 4.99% la finantarea prin Porsche Finance Group,  declara  Adrian Tudor, Director vanzari  Compexit Trading.

 ŠKODA Rapid impresioneaza prin spatiul amplu, un design expresiv, un raport excelent pret-valoare, un pachet de siguranta cuprinzator si motoare eficiente. Mai mult de atat, Rapid este primul model ŠKODA care dispune de designul complet revizuit al marcii. Acest design a fost prezentat in avanpremiera de catre ŠKODA prin masinile concept "VisionD" si "MissionL". Acum ajunge pentru prima data pe strada, cu ŠKODA Rapid. Designul sau clar, precis, proaspat si atemporal introduce mai mult decat un accent creativ in segmentul limuzinelor compacte.

 Cel mai nou model ŠKODA prezinta un spatiu surprinzator de generos, in ciuda dimensiunilor exterioare compacte (4,48 metri lungime, 1,7 metri latime). Aceasta limuzina compacta inteligenta ofera destul spatiu pentru cinci ocupanti si bagajul acestora (volum portbagaj 530 l), iar pentru ca este o ŠKODA beneficiaza de solutiile inteligente caracteristice marcii, precum si de un pachet complet de elemente de siguranta.

 Modelul dispune de 3 niveluri de echipare (Active, Ambition, Elegance), cu 4 motoare pe benzina (1.2 MPI / 75 CP; 1.2 TSI / 86 CP; 1.2 TSI / 105 CP; 1.4 TSI / 122 CP) si 2 propulsoare Diesel (1.6 TDI / 105 CP si 1.6TDI/90CP- din iunie 2013).

 Motorizarile TSI si TDI sunt disponibile si in versiunile Greentec. Conceptul Greentec este sinonim cu un consum redus si emisii CO2 scazute, utilizand sistemul Start/Stop si pneuri dedicate, cu o rezistenta scazuta la rulare. Toate motoarele respecta normele de poluare Euro 5.

 ŠKODA Rapid a fost prezentata publicului, in premiera, la Salonul Auto de la Paris, la numai cateva luni dupa introducerea modelului de clasa mini ŠKODA Citigo. Cel mai recent membru al gamei va juca un rol central in strategia de crestere a marcii, demonstrand determinarea cu care ŠKODA Auto urmareste ofensiva de modele.

 Echiparea de baza include 6 airbag-uri (pentru cap, frontale, laterale), ESC-control electronic al stabilitatii,  instalatie de aer conditionat,  inchidere centralizata, geamuri electrice fata, sistem audio original s.a.

 ŠKODA Rapid este disponibila pentru drive test la showroom-urile Compexit din Cluj Napoca-Calea Turzii 223 si Bistrita-Cartier Viisoara 264.  Compexit Trading, Marketing si PR

       Compexit Trading

 • Compexit Trading a fost infiintata in 1992 sub numele de Compexit Cars si pana in 1996 a functionat ca dealer local al autoturismelelor ŠKODA.
 • Datorita rezultatelor excelente din aceasta perioada, in luna aprilie 1996 ŠKODA a numit importator temporar pe Compexit Cars, care isi  modifica numele in Compexit Trading iar din decembrie 1996 devine unic importator pentru Romania. In acesta perioada, Škoda a ajuns a doua marca pe piata romaneasca din punct de vedere al numarului de masini vandute.
 • In mai 1998, importul autoturismelor din Grupul Volkswagen a fost preluat de catre Porsche Romania iar Compexit Trading a ramas unul dintre cei mai puternici dealeri din afara capitalei.
 • Compexit Trading a deschis reprezentanta din Bistrita (cu sediul pe Str. Mihai Eminescu nr 3)  la finele anului  2003  si a sustinut, pana in octombrie 2007, activitatea de comercializare de autovehicule noi
 • Experienta acumulata a dus la obtinerea mai multor distinctii: "Cel mai bun management  in 2004" si a  doua titluri consecutive de " Cel mai bun service ŠKODA din Romania" pentru anul 2005, respectiv 2006.
 • Din februarie 2007, Compexit Service devine service multimarca, partener ŠKODA-SEAT
 • Compexit Trading, dealerul ŠKODA pentru Bistrita, a finalizat in octombrie 2007 lucrarile la noul ansamblu showroom-service situat in cartier Viisoara nr 264,  investitie de peste 1.000.000 Euro
 • Compexit Trading a obtinut premiul "Best dealer ŠKODA in  Romania" acordat de catre producatorul ceh in  anul 2010
 • Cifra de afaceri Compexit Trading a fost de 9,96 mil euro in  2011
 • Reteaua ŠKODA cuprinde 33 de dealeri raspanditi in toate regiunile tari.
0 comentarii2079 vizualizări26 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0