Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 10 Aprilie 2020 - 10706 vizitatori azi
Cursului de initiere - VANZATOR.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud organizeaza in luna DECEMBRIE 2012 cea de a treia serie a cursului de initiere "VANZATOR" organizat GRATUIT in cadrul proiectului strategic "Regions for Jobs", finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Programele de formare profesionala planificate in cadrul proiectului sunt destinate somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud in calitate de beneficiar, implementeaza proiectul strategic "Regions for Jobs", finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

In cadrul acestui proiect sunt organizate cursuri de formare profesionala pentru someri si persoane in cautarea unui loc de munca.

Cursul de "VANZATOR" are o durata de 24 de ore (4 zile) si se va desfasura in luna DECEMBRIE 2012. Cursul se adreseaza somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, care doresc sa initieze o afacere in domeniul comertului.

In urma cursului absolventii vor intra in posesia unui certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. 

 Cursurile oferite GRATUIT continua pe toata durata de implementare a proiectului.

 Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, din str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263 230640, 0263 210038, e-mail: marketing@cciiabn.ro, www.regionsforjobs.ro, persoana de contact: Magda Cristina  - Responsabil formare profesionala.

.

 

Foto  - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1904 vizualizări05 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0