Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 10 Aprilie 2020 - 10270 vizitatori azi
Cumparaturile de sarbatori pot incepe joi, 6 decembrie, la Targul de Craciun 2012.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bistrita, organizeaza, incepand cu 6 decembrie 2012, Targul de Craciun la Bistrita.

Pentru prima data, Targul de Craciun se va desfasura atat in cortul expozitional, cat si pe Pietonalul "Liviu Rebreanu". Expozantilor invitati de catre Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud li se vor alatura, incepand din data de 8 decembrie 2012, mesteri populari si producatori, invitati de Primaria Municipiului Bistrita.

Targul de Craciun este un proiect inedit, menit sa confere o atmosfera magica sarbatorilor de iarna la Bistrita.

Evenimentul din acest an se desfasoara in zona centrala, pe Pietonalul Municipiului Bistrita, in cortul expozitional si in zona din vecinatatea acestuia pe care municipalitatea o decoreaza si amenajeaza potrivit traditiilor de iarna. Spatiul este pus in valoare de aprinderea luminilor, moment care constituie debutul serbarilor de iarna la Bistrita.

Targul si este structurat pe 3 saloane:              

I.CADOURI DE CRACIUN - Confectii, tricotaje, incaltaminte si articole de marochinarie; produse cosmetice, bijuterii, cadouri; decoratiuni, mic mobilier; articole de uz casnic, sticlarie; diverse alte articole;

II. PRODUSE DE ARTIZANAT SI DE SEZON - obiecte de arta decorativa specifica sarbatorilor de iarna, ceramica, impletituri din nuiele, podoabe, vin fiert, produse de cofetarie si patiserie specifice sarbatorilor de iarna, produse din carne si lactate, alte produse alimentare si traditionale;

III. SALONUL VERDE - produse naturiste (suplimente alimentare, produse de tratament, dulciuri si sucuri naturale etc);

Intervalul orar in care vizitatorii sunt invitati sa-si dea intalnire cu producatorii si comerciantii in cortul expozitional este urmatorul:

Joi, 6 decembrie 2012: orele 13,00-19,00;

Vineri, 7 decembrie 2012 - Marti, 11 decembrie 2012: orele 10,00-19,00;

Miercuri, 12 decembrie 2012: orele 10,00-17,00.

Producatorilor si comerciantilor care expun in afara cortului, li se vor alatura, incepand cu 8 decembrie 2012, mesteri populari si producatori invitati de Primaria Municipiului Bistrita, Targul fiind deschis pana in 6 ianuarie 2013.

Organizatorii au pregatit surprize pe parcursul targului: la scena din cort puteti asculta colinde, viziona obiceiuri de Craciun si admira lucrarile elevilor Liceului de Arta "Corneliu Baba". Vineri 7 decembrie si sambata 8 decembrie il puteti intalni pe Mos Craciun!

Contact: Elena-Maria Barbos - Sef Compartiment Relatii, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: relatii@cciabn.ro, www.cciabn.ro

 

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2030 vizualizări05 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0