Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 10 Aprilie 2020 - 9430 vizitatori azi
Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud va decerna Premiile de excelenta in comunicare europeana si antreprenoriat.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud organizeaza marti, 18 decembrie, ora 16,00, la Hotel Restaurant "Ozana", cea de-a cincea editie a Conferintei "Acasa in Europa". Evenimentul va include Gala Premiilor de Excelenta in Antreprenoriat si Comunicare Europeana. Conferinta "Acasa in Europa" isi propune realizarea unui scurt "bilant" al activitatilor desfasurate de Centrul Europe Direct Bistrita, atat pe parcursul anului 2012, cat si a actualei generatii a Retelei europene de informare EUROPE DIRECT, al carei mandat se incheie la data de 31 decembrie 2012. In acelasi timp, evenimentul vizeaza recunoasterea meritelor persoanelor care s-au implicat, in mod special, in comunicarea pe teme europene si evidentierea eforturilor de dezvoltare economica durabila ale companiilor din judetul Bistrita-Nasaud, in cadrul Galei Premiilor Centrului Europe Direct. Vor fi acordate urmatoarele categorii de premii: Premiile de comunicare pentru colaboratori si parteneri educationali, Premiile de comunicare pentru colaboratori si parteneri din administratia publica si ONG, Premiile de comunicare pentru colaboratori si parteneri media, Premiile de Excelenta in Comunicare Europeana si Antreprenoriat. Aceasta din urma categorie include domenii precum: Calitatea educatiei - unitatea scolara care a inregistrat cea mai mare rata de promovabilitate la examenul de Bacalaureat din anul 2012, la nivelul judetului Bistrita-Nasaud, Creativitate - companiile cu cele mai multe brevete de inventii inregistrate pana la 1 decembrie 2012, Start-up - compania care a inregistrat cele mai bune rezultate economico-financiare in cel mai scurt timp de la infiintare, Adaptabilitate - primele companii inregistrate in judetul Bistrita-Nasaud, care continua sa functioneze si in prezent, Eficacitate - companiile plasate de cele mai multe ori pe locul I in Topul Judetean al Firmelor, in ultimii 10 ani

Organizata inca din primul an de existenta a Centrului Europe Direct Bistrita, gazduit de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, Conferinta a reunit si premiat de-a lungul timpului peste 250 de personalitati si companii.

 

0 comentarii2086 vizualizări17 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0