Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 10 Aprilie 2020 - 10488 vizitatori azi
Lansare Noua SKODA Octavia pe piata din Transilvania.

 Lansare Noua SKODA Octavia pe piata din Transilvania, Noua SKODA Octavia a ajuns in showroom-urile Compexit. Modelul are un pret de pornire de  la 11.497 Euro +TVA. "Sufletul marcii" impune noi standarde in segmentul compact. 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP pentru noul model.  ŠKODA Octavia este sufletul marcii ŠKODA. Modelul incorporeaza cele mai bune caracteristici ale constructorului ceh: mult spatiu, calitate, precizia executiei, elemente moderne, tehnologie avansata, design atemporal, functionalitate ridicata si cel mai bun raport pret/calitate.

 "Noua Octavia este un automobil extraordinar prin spatiul oferit, pachetul de dotari standard de siguranta respectiv echipamentele de confort si tehnologia de ultima generatie - toate acestea imbracate intr-o caroserie cu linii precise si elegante.Pretul de pornire combinat cu dotarile incluse ne fac sa fim increzatori ca si aceasta a treia generatie va continua povestea de succes a ŠKODEI Octavia. Este masina ideala  atat pentru o companie cat si pentru familie. Ambele categorii de clienti vor descoperi un automobil Octavia modern cu toate atuurile sale. Este ceea ce avem noi mai de pret, Octavia fiind cel mai bine vandut model de import in ultimii 2 ani, din Romania.", declara Adrian Tudor,  director vanzari Compexit.

 Nicio alta masina din segmentul compact nu ofera o lungime mai mare a interiorului (1.782 mm) sau mai mult spatiu pentru genunchi (73 mm), respectiv mai mult spatiu pentru cap pe locurile din spate (980 mm). De asemenea, la 590 de litri, volumul portbagajului este cel mai bun din clasa.

 Noua ŠKODA Octavia nu este doar spatioasa si functionala, ci arata si bine. O ŠKODA Octavia nu a fost niciodata atat de dinamica si, in acelasi timp, atat de eleganta si atemporala, nu a fost atat de distincta si rafinata, precum cea de-a treia generatie a acestui bestseller. Noua Octavia a castigat Trofeul "AutoDesign Awards 2013". 

 O multime de sisteme de siguranta de ultima ora s-au dezvoltat pentru noua Octavia, inclusiv Front Assistant/functia de franare de urgenta, Lane Assistant, care mentine Octavia pe traiectoria aleasa, sistemul de franare automata Multicollision-Braking/actionarea automata a franelor in cazul unui accident, Crew Protect Assistant/pregatirea autovehiculului in eventualitatea unui accident sau Driver Activity Assistant /detectarea nivelului de oboseala a soferului. Aceste sisteme ajuta la evitarea accidentelor sau la diminuarea consecintelor acestora pentru ocupantii autovehiculului si pentru ceilalti participanti la trafic.

 In materie de siguranta pasiva, cele noua airbag-uri si centurile de siguranta in trei puncte protejeaza ocupantii autovehiculului. Airbag-ul pentru genunchi si airbag-urile laterale spate sunt disponibile pentru prima data la ŠKODA Octavia.

 Versiunea GreenLine a noii ŠKODA Octavia (1.6 TDI/81 kW) are emisii de CO2 de numai 89 g/km si consuma doar 3,4 litri de motorina pentru 100 de km parcursi. In total, sunt oferite patru propulsoare pe benzina, toate dispunand de tehnologie TSI de ultima ora si patru TDI-uri moderne, cu common-rail. O versiune de propulsor alimentat cu gaze naturale este planificata pentru mai tarziu. Cu exceptia propulsoarelor de intrare in gama, atat pe benzina, cat si diesel, toate motoarele sunt disponibile acum intr-o versiune Green tec cu sistem start-stop si functie de recuperare a energiei. Gama se extinde pana la versiunea de varf, 1.8 TSI de 132 kW. Sunt disponibile transmisii moderne, manuale si automate DSG, cu versiuni cu tractiune integrala aflate in pregatire. Varianta sportiva ŠKODA Octavia RS este, de asemenea, in pregatire.

 Disponibil pentru prima data la un automobil ŠKODA este Adaptive Cruise Assistant, care mentine in mod automat o distanta prestabilita fata de masina din fata. Noul Intelligent Light Assistant va comuta in mod automat la luminile de drum si inapoi la cele de intalnire, crescand astfel confortul si siguranta in trafic. Sistemul Automatic Parking Assistant face ca modelul Octavia sa intre si sa iasa mai usor din locurile de parcare. De asemenea, disponibila in premiera intr-un automobil ŠKODA va fi in viitor si functia de recunoastere a semnelor de circulatie, ca parte integranta a pachetului "Traveller Assistant". Functia de selectie a modului de condus permite soferilor sa selecteze anumite caracteristici de conducere a autovehiculului prin apasarea unui buton. O alta premiera o reprezinta trapa panoramica cu functii de glisare si rabatare: un plafon panoramic transparent, care ridica nivelul de confort si starea de bine la bordul modelului Octavia. Noua Octavia este, de asemenea, disponibila cu KESSY (Keyless-Entry-Start-and-Exit-System), sistemul automat de actionare a inchiderii si de pornire a motorului.

 Noua ŠKODA Octavia este disponibila pentru drive test la showroom-urile Compexit din Cluj Napoca-Calea Turzii 223 si Bistrita-Cartier Viisoara 264 iar preturile pornesc de la 11.497 euro+TVA.

Mai multe detalii despre noul model gasiti pe www.compexit.ro.

 
 Compexit Trading

Marketing si PR

 

  


     Compexit Trading

  • Compexit Trading a fost infiintata in 1992 sub numele de Compexit Cars si pana in 1996 a functionat ca dealer local al autoturismelelor ŠKODA.
  • Datorita rezultatelor excelente din aceasta perioada, in luna aprilie 1996 ŠKODA a numit importator temporar pe Compexit Cars, care isi  modifica numele in Compexit Trading iar din decembrie 1996 devine unic importator pentru Romania. In acesta perioada, Škoda a ajuns a doua marca pe piata romaneasca din punct de vedere al numarului de masini vandute.
  • In mai 1998, importul autoturismelor din Grupul Volkswagen a fost preluat de catre Porsche Romania iar Compexit Trading a ramas unul dintre cei mai puternici dealeri din afara capitalei.
  • Compexit Trading a deschis reprezentanta din Bistrita (cu sediul pe Str. Mihai Eminescu nr 3)  la finele anului  2003  si a sustinut, pana in octombrie 2007, activitatea de comercializare de autovehicule noi
  • Experienta acumulata a dus la obtinerea mai multor distinctii: "Cel mai bun management  in 2004" si a  doua titluri consecutive de " Cel mai bun service ŠKODA din Romania" pentru anul 2005, respectiv 2006.
  • Din februarie 2007, Compexit Service devine service multimarca, partener ŠKODA-SEAT
  • Compexit Trading, dealerul ŠKODA pentru Bistrita, a finalizat in octombrie 2007 lucrarile la noul ansamblu showroom-service situat in cartier Viisoara nr 264,  investitie de peste 1.000.000 Euro
  • Compexit Trading a obtinut premiul "Best dealer ŠKODA in  Romania" acordat de catre producatorul ceh in  anul 2010
  • Cifra de afaceri Compexit Trading a fost de 9,96 mil euro in  2011
  • Reteaua ŠKODA cuprinde 33 de dealeri raspanditi in toate regiunile tari.
3 commentarii2618 vizualizări11 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0