Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Se cauta frezori si strungari de inalta calificare.

S.C. TriTec International  S.R.L. din Bistrita, producatoare de articole si repere pentru linii de ambalat este interesata sa angajeze prelucratori prin aschiere (frezori si strungari) pe centre de prelucrare cu comanda numerica. Articolele si reperele realizate la  firma TriTec International sunt produse  in exclusivitate pentru piata germana.

Firma TriTec International S.R.L. Bistrita este parte a grupului de firme OPTIMA filling&packaging  GmbH  si MICHAEL HOERAUF Maschinenfabrik GmbH, din Germania,  lideri pe piata mondiala in producerea  de linii de ambalat.

Informatiile se pot obtine la numarul de telefon 0363. 401 347  sau e-mail office@tritec-int.ro

.

 

1 comentariu1974 vizualizări04 aprilie 2013




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Ionel
15 Octombrie 2014 - 16:04

Pe cat de bine arata firma din exterior, pe atat de varza e vazuta din interior. Ca fost angajat va pot spune ca aceasta firma are o conducere foarte proasta, care habar n-are in ce consta un proces de productie si care trateaza foarte prost angajatii. Faptul ca in 12 luni au plecat aproape jumatate din operatorii CNC si strung ar trebui sa dea de gandit oricarei persoane care isi doreste sa lucreze in aceasta companie.

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0