Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 10 Aprilie 2020 - 9128 vizitatori azi
BURSA LOCURILOR DE MUNCA organizata in cadrul proiectului strategic 'REGIONS FOR JOBS'.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud are deosebita placere,  de a va invita,  sa participati  la BURSA LOCURILOR DE MUNCA, organizata  in cadrul proiectului strategic "Regions for Jobs", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Evenimentul este organizat cu sprijinul AJOFM Bistrita-Nasaud si va avea loc VINERI, 12 aprilie 2013, incepand cu ora 10:00,  la Hotel Bistrita, Piata Petru Rares, nr. 2 (in spatele Prefecturii).

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud implementeaza, incepand cu anul 2010 proiectul "Regions for Jobs", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

            In cadrul acestui proiect, partenerii desfasoara un set inovativ de masuri active de ocupare in vederea sustinerii persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, a somerilor si persoanelor inactive in demersul lor de identificare a unui loc de munca durabil.

In acest context  este organizata o noua  BURSA A LOCURILOR DE MUNCA, vizand punerea in contact a persoanelor din grupurile tinta cu angajatorii, intr-un demers activ de sutinere a cresterii ocuparii in judetul Bistrita-Nasaud. Prin urmare incurajam atat persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, somerii si persoanele inactive cat si angajatorii sa participe la aceasta actiune benefica tuturor actorilor implicati in piata muncii.

Bursa Locurilor de Munca, impreuna cu toate celelalte activitati derulate in cadrul acestui proiect este orientata in directia imbunatatirii capacitatii de ocupare a persoanelor apartinand grupurilor tinta mentionate, pe piata muncii, propunandu-si sa le sustina in demersurile lor de ocupare a unui loc de munca sau de dezvoltare a unei afaceri corespunzatoare abilitatilor proprii.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, din str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263 230640, 0263 210038, e-mail: juridic@cciabn.ro, www.regionsforjobs.ro, persoane de contact: Adriana Denes - Responsabil Masuri Active si Mihaela Cotoi - Responsabil comunicare.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2233 vizualizări09 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0