Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 10 Aprilie 2020 - 10258 vizitatori azi
BURSA LOCURILOR DE MUNCA organizata in cadrul proiectului strategic 'REGIONS FOR JOBS'

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud  a organizat  astazi, 12 aprilie 2013 BURSA LOCURILOR DE MUNCA,  in cadrul proiectului strategic "Regions for Jobs", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.  La evenimentul care a avut loc  incepand cu ora 10:00,  la Hotel Bistrita au participat un numar de 26 de angajatori cu o oferta de 202 locuri de munca si peste 200 de persoane  aflate in cautarea unui loc de munca.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud implementeaza, incepand cu anul 2010 proiectul "Regions for Jobs", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

            In cadrul acestui proiect, partenerii desfasoara un set inovativ de masuri active de ocupare in vederea sustinerii persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, a somerilor si persoanelor inactive in demersul lor de identificare a unui loc de munca durabil.

BURSA LOCURILOR DE MUNCA, organizata astazi 12 aprilire 2013, la Bistrita, a vizat punerea in contact a persoanelor din grupurile tinta cu angajatorii, intr-un demers activ de sutinere a cresterii ocuparii in judetul Bistrita-Nasaud.

 La Bursa au participat un numar de 26 de firme angajatoare care au venit in intimpinarea celor interesati, cu un numar de 202 locuri de munca din cele mai diverse domenii de activitate: operatori mase plastice si cablaje auto,  muncitori in industria textila, in sectorul constructilor, in sectorul mecanic, precum si in industria alimentara.

Dintre locurile de munca ofertate, un numar de 18 au fost pentru studii superioare, 127 pentru muncitori calificati si 57 pentru muncitori necalificati.

Circa 150 de persoane  si-au manifestat intentia de a ocupa  unul din locurile de munca disponibile, sens in care au  au discutat cu angajatorii, si-au depus CV-uri, urmand  a fi invitati pentru etapele ulterioare ale procesului de recrutare /interviu, proba de lucru, etc.).

Atat feedback-ul angajatilor, cat si al angajatorilor a fost unul pozitiv, dovedind eficienta acestei masuri active de ocupare.

0 comentarii1911 vizualizări12 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0