Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
Reabilitare drum forestier ADI Bichigel-Idieciu.

Peste 10 km de drumuri, pe suprafata comunelor Telciu, Zagra si Runcu Salvei, au fost receptionate astazi in prezenta domnului Emil Radu Moldovan, Presedintele Consiliului Judetean. Drumurile au fost realizate in urma finantarii proiectului "Reabilitare drum forestier ADI Bichigel-Idieciu", prin intermediul Programului National de Dezvoltare Rurala, masura 125. In total au fost realizati 10,56 km de drum din care 1,46 km asfalt in comuna Telciu pe Valea Fiezel si 9,1 km sector de drum cu macadam, intre satul Bichigiu si comuna Runcu Salvei.

Proiectul a cuprins si constructia unui pot de Valea Fiezel, 2,8 km sant betonat, 1,9 km gabioane si 49 de podete tubulare. Exprimata in lei, valoarea contractului este de 5.976.324,55 RON.

In urma inspectiei lucrarilor, Presedintele Consiliului Judetean a declarant: "Doresc sa felicit constructorul pentru calitatea lucrarilor, iar in mod special, pe cei trei primari ai comunelor Telciu, Zagra si Runcu Salvei, care prin asocierea in Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Bichigel-Idieciu, au reusit sa atraga resurse europene nerambursabile pentru comunitatile lor. Tin sa ii asigur, atat pe ei cat si pe toti primarii judetului Bistrita-Nasaud de tot sprijinul meu si al Consiliului Judetean pentru atragerea de fonduri europene in exercitiul financiar 2014-2020. De acest lucru depinde viitorul judetului nostru, iar noi suntem pregatiti sa fructificam aceasta opotunitate".

 La receptie au mai participat Prefectul Judetului, Ioan Tintean si Vicepresedintele Consiliului Judetean, Alexandru Pugna.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant, Ivan Bogdan-Gruia

 

0 comentarii3024 vizualizări15 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0