Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Investitie de peste 2,8 milioane de lei inaugurata ieri la Maieru.

In prezenta Presedintelui Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan a fost inaugurata o sala moderna de nunti, 4 sali de gradinita, 8 birouri, garderobe, garaje pentru Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta, toate in noul Complex Cultural-Comercial din comuna Maieru. Finantata din fonduri proprii ale Primariei  Maieru, investitia este unul dintre cele mai moderne obiective de acest gen din judetul Bistrita-Nasaud.

Domnul Presedinte a declarat: "Doresc sa il felicit pe domnul primar Vasile Dumitru, care alaturi de echipa pe care o conduce la Primaria Maieru, au initiat si dus la bun sfarsit acest proiect foarte important si absolut necesar pentru comunitatea locala. Il asigur atat pe dumnealui, cat si pe locuitorii comunei Maieru, de tot sprijinul meu pentru atragerea de resurse, in interesul lor si tin sa le amintesc ca nu am uitat de promisiunile facute in anul 2012. In urma mai multor demersuri la nivelul Ministerului Marilor Proiecte si a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, in vederea reabilitarii drumului national 17D, am obtinut primele rezultate palpabile: incheierea studiilor de fezabilitate pentru reabilitarea si modernizarea acestui drum." 

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant,  Ivan Bogdan-Gruia.

0 comentarii2765 vizualizări18 octombrie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0