Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Vizita vicepresedintelui Consiliului Judetean pentru evaluare stadiu lucrari la DJ 172G.

Vicepresedintele consiliului judetean, Dorin Popescu, alaturi de directorul serviciu drumuri din consiliul judetean, Alexandru Ortan, a evaluat stadiul lucrarilor la modernizarea DJ 172G, segmentul Dorolea. Impreuna cu reprezentantii constructorilor si primarul comunei Livezile, Traian Simionca,  vicepresedintele consiliului judetean a analizat stadiul de executie al  lucrarilor de modernizare pentru segmentul de drum din satul Dorolea.


Din cele constatate, mentionam realizarea pregatirilor pentru asfaltare pe mai mult de 50% din tronsonul vizat din aceasta etapa. Asfaltarea a inceput, partial s-a turnat primul strat, urmand ca dupa ce avanseaza lucrarea de pregatire, sa fie realizate si lucrarile ulterioare, mai ales daca va permite starea vremii.

Modernizarea tronsonului Livezile - Dorolea urmeaza sa fie continuata si in anul urmator, primul pas fiind includerea in bugetul consiliului judetean pe anul 2014 a lucrarilor previzionate.


Dorin Popescu

Vicepresedinte Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2912 vizualizări21 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0