Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Investitie de peste 1,2 milioane de lei inaugurata la Ilva Mica.

Investitie de peste 1,2 milioane de lei inaugurata la Ilva Mica, in prezenta presedintelui Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan si a prefectului judetului, Investitia, realizata din fonduri proprii ale bugetului local, consta intr-un dispensar medical modern, care cuprinde cabinete medicale, farmacie si doua apartamente pentru personalul medical.

La finalul receptiei, Presedintele Consiliului Judetean a declarat: Doresc sa il felicit pe domnul primar Aurel Horea, care alaturi de echipa pe care o conduce la Primaria Ilva Mica, au initiat si dus la bun sfarsit acest proiect, care poate fi un model de buna practica pentru  orice comuna din judet. Pentru mine si colegii mei din Consiliul Judetean, accesul oamenilor la servicii medicale de calitate este o prioritate. Voi sustine cu absolut toate mijloacele pe care le am la dispozitie dezvoltarea infrastructurii medicale in judetul nostru si ma bucur ca un proiect in care eu cred foarte mult, Reabilitarea Ambulatoriului Spitalului Judetean de Urgenta, se va concretiza in curand.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant,Ivan Bogdan-Gruia.

0 comentarii2723 vizualizări23 noiembrie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0