Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
Au fost receptionate lucrarile de modernizare a 2,5 km din D.J.17 C, Lesu - Ilva Mica.

In prezenta Presedintelui Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan si a primarului comunei Lesu, Ioan Pop, au fost receptionate lucrarile de modernizare a DJ 17 C. In cadrul lucrarilor de modernizare au fost cuprinse lucrari de asfaltare pe 2,5 km, 275 metri parapeti metalici, 350 metri ziduri de sprijin, 8 podete tubulare si o amenajare de torent pe o distanta de 20 met

La finalul vizitei, Presedintele CJ a declarat: Ma bucur sa vad ca odata cu trecerea timpului si ca rezultat al muncii sustinute de o intreaga echipa, planurile de dezvoltare a judetului Bistrita-Nasaud incep sa se materializeze. Ma bucur ca am reusit sa duc la capat acest proiect de infrastructura si ma bucur ca in sfarsit, localitatea Lesu se poate bucura de acest drum asfaltat.

            Valoarea totala a investitiei receptionate astazi este de 1.180.560 lei si a fost realizata din resurse proprii ale Consiliului Judetean.

 

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant, Ivan Bogdan-Gruia

0 comentarii2674 vizualizări05 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0