Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Investitii ale Consiliului Judetean in valoare de 4.000.000 de lei demarate in comuna Zagra.

In prezenta Presedintelui Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan si a primarului comunei Zagra, Dumitru Buscoiu au fost demarate lucrarile de asfaltare a 4 km de drum in Poienile Zagrei si Suplai.

Concomitent cu aceste lucrari, Consiliul Judetean a demarat lucrarile de proiectare pentru un tronson de 9 km de drum, intre localitatile Zagra - Poienile Zagrei - Suplai.

La finalul vizitei, Presedintele CJ a declarat: Ma bucur sa vad ca odata cu trecerea timpului si ca rezultat al muncii sustinute de o intreaga echipa, planurile de dezvoltare a judetului Bistrita-Nasaud incep sa se materializeze. Ma bucur ca am reusit sa fim tot mai aproape de concretizarea acestui proiect de infrastructura si sunt convins ca odata cu finalizarea lui, satele de la poalele Tiblesului vor face un pas important pentru a deveni comunitati europene.

            Valoarea totala a investitiei este de circa 4.000.000 de lei, fonduri provenite exclusiv din bugetul Consiliului Judetean.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant - Ivan Bogdan-Gruia.

0 comentarii2828 vizualizări11 martie 2014




rss 2.0
rss 2.0