Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Dezbatere pe marginea proiectului de cod silvic.

Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si Departamentul pentru Ape, Paduri si Piscicultura, din cadrul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, organizeaza o dezbatere pe marginea proiectului de cod silvic si a legislatiei subsecvente, sambata, 22 martie 2014, incepand cu ora 10.00, la saloanele Hotelului Metropolis din Bistrita.

      La eveniment vor fi prezenti Presedintele Consiliului Judetean, Domnul Radu Moldovan, Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doamna Adriana Doina Pana, Directorul General al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, Domnul Adam Craciunescu,  Presedintele  Asociatiei Administratorilor de Paduri, Domnul Gabriel  Stanciu si presedintele ASFOR Romania, Domnul Nicolae Tucunel.

            Dupa incheierea dezbaterilor, incepand cu ora 14:00, Domnul Emil Radu Moldovan si Doamna Doina Pana vor fi alaturi de Tasuleasa Social la actiunea de impadurire de la Budesti.

Va asteptam!

 

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant, Bogdan-Gruia Ivan.

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2835 vizualizări21 martie 2014




rss 2.0
rss 2.0