Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
Dezbatere publica privind activitatiile de maturat, spalat, stropirea si intretinerea cailor publice.

Primaria municipiului Bistrita anunta organizarea dezbaterii publice privind Studiului de oportunitate privind delegarea prin concesiune a gestiunii activitatii de maturat, spalat, stropirea si intretinerea cailor publice, a activitatii de colectare a cadavrelor animalelor de pe domeniul public si predarea acestora unitatilor de ecarisaj si a activitatii de colectare, transport si neutralizare a deseurilor animaliere provenite din gospodariile populatiei, a Regulamentului activitatii de maturat, spalat, stropirea si intretinerea cailor publice, al activitatii de colectare a cadavrelor animalelor de pe domeniul public si predarea acestora unitatilor de ecarisaj si al activitatii de colectare, transport si neutralizare a deseurilor animaliere provenite din gospodariile populatiei si a Caietelor de sarcini pentru activitatea de maturat, spalat, stropirea si intretinerea cailor publice, pentru activitatea de colectare a cadavrelor animalelor de pe domeniul public si predarea acestora unitatilor de ecarisaj si pentru activitatea de colectare, transport si neutralizare a deseurilor animaliere provenite din gospodariile populatiei

Dezbaterea va avea loc joi, 19.06.2014, incepand cu ora 14, in sala mare de sedinte a Primariei municipiului Bistrita din Piata Centrala nr. 6.

Documentatia aferenta proiectului de hotarare poate fi consultata la sediul Directiei de servicii publice, str. Liviu Rebreanu nr. 2-4 sau pe site-ul institutiei www.primariabistrita.ro.

 

 

 

                                       

 

0 comentarii2779 vizualizări16 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0