Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 18 Mai 2021 - 14587
Recensamantul general agricol, pe ultima suta de metri .
31 ianuarie 2011 este data la care se incheie recensamantul general agricol, actiune care se desfasoara si in municipiul Bistrita si localitatile componente, la un interval de aproximativ 10 ani fata de ultima investigatie de acest gen din Romania.
Efectuarea recensamantului va conduce la imbogatirea si diversificarea seriilor de date si a informatiilor statistice din domeniul agriculturii, al dezvoltarii rurale. Rezultatele obtinute vor servi la fundamentarea politicilor economice si sociale intr-un context omogen, contribuind la dezvoltarea capacitatii de absorbtie a fondurilor comunitare de catre Romania.
Informatiile si concluziile stabilite vor permite, ulterior, elaborarea de noi reglementari in politicile guvernamentale din domeniile economic si social, inclusiv in dezvoltarea rurala.
Pana in  26 ianuarie 2011, o mare parte din cetateni au permis vizita la domiciliu pentru a putea fi recenzata exploatatia agricola; altii, datorita instiintarilor primite, s-au prezentat la Primaria municipiului Bistrita pentru a putea fi recenzati.
Tinand cont de faptul ca se apropie sfarsitul lunii ianuarie, recensamantul agricol general este pe ultima suta de metri. Persoanele care stiu ca exploatatiile lor agricole nu au fost recenzate sunt rugate sa se adreseze recenzorilor arondati sectoarelor respective sau Primariei municipiului Bistrita.
Informatii in acest sens puteti obtine la sediul Primariei municipiului Bistrita, camera 1 sau la telefon 223923, int. 134.
0 comentarii3108 vizualizări27 ianuarie 2011
rss 2.0
rss 2.0