Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Lucrari de amenajare si modernizare a drumului judetean 172, Beclean-Figa.

Aflat la Figa cu ocazia inagurarii lucrarilor de modernizare a caminului cultural din localitate, Presedintele Emil Radu Moldovan a vizitat si stadiul lucrarilor la DJ 172 Beclean-Figa. Lucrarile de modernizare a drumului judetean se afla intr-un stadiu avansat, iar valoarea totala a investitiei se ridica la 2.600.000. Finantarea pentru aceasta investitie a fost asigurata din bugetul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud si de Guvernul Romaniei prin intermediul Programului National de Dezvoltare Locala. Sumele pentru realizarea investitiei sunt alocate in integralitate pentru intreg tronsonul de drum.

In urma vizitei, Presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan a declarat: Statiunea Baile Figa a devenit in ultimii ani, un reper pe harta locatiilor turistice din Romania. Pentru ca aceasta zona sa se dezvolte, iar oamenii din Figa sa poata demara mici afaceri in turism este nevoie de infrastructura, iar noi, exact la acest capitol lucram. Satul Figa are acum infrastructura de apa curenta, canalizare si in cel mai scurt timp, drum asfaltat. Cred in visul colegului si prietenului meu Nicu Moldovan si sper ca in cativa ani, Statiunea Baile Figa va ajunge  o locatie turistica de interes international. 

Lungimea tronsonului de drum asfaltat are 2,8 km si uneste satul Figa de Statiunea Baile Figa.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant, Ivan Bogdan-Gruia.

0 comentarii2800 vizualizări26 octombrie 2014




rss 2.0
rss 2.0