Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 18 Mai 2021 - 14587
Selectie de personal organizata la sediul A.J.O.F.M. B- N.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud organizeaza in data de 21 noiembrie 2014 o selectie de personal pentru 6 agenti economici din Bistrita, care au solicitat aceasta activitate. Pentru selectia din data de 21 noiembrie sunt anuntate 214 locuri de munca vacante, dupa cum urmeaza:

  • pentru persoanele cu studii superioare - 5 locuri de munca;
  • pentru persoanele cu studii medii si profesionale - 209 locuri de munca;

            Ramurile de activitate in care sunt oferite locurile de munca vacante sunt:

- fabricarea placilor, foliilor, tuburilor si profilelor din material plastic;

- fabricarea altor piese si accesorii pentru autovehicule;

- fabricarea altor fire si cabluri electrice si electronice;

- fabricarea de echipamente electrice si electronice ;

- pregatirea fibrelor si filarea fibrelor textile ;

- fabricarea prajiturilor si a produselor conservate de patiserie;

Meseriile aferente locurilor de munca oferite sunt : Proiectant inginer mecanic (2 posturi), Proiectant inginer electrotehnist (1 post), Inginer masini unelte (2 posturi), Secretar (1 post), Cofetar (30 posturi), Patiser (30 posturi), Agent de interventie paza si ordine (1 post), Confectioner izolatii la conductori electrici (2 posturi), Confectioner toroane la conductori electrici (2 posturi), Lacatus mecanic (20 posturi), Operator masini unelte cu comanda numerica (20 posturi), Sculer matriter (11 posturi), Sudor (30 posturi), Confectioner montator tamplarie aluminiu si mase plastice (5 posturi), Confectioner tamplarie aluminiu si mase plastice (5 posturi), Gestionar (1 post), Operator prelucrare mase plastice (10 posturi), Stivuitorist (2 posturi), Tamplar universal (5 posturi), Muncitor necalificat (34 posturi).

Pentru cele 10 posturi de operator prelucrare mase plastice se cauta tineri carora sa li se incheie contracte de ucenicie la locul de munca (ucenicul nu are calificare pentru ocupatia in care se organizeaza ucenicia la locul de munca).

Pentru celelalte meserii, pot participa la selectie toate persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, precum si somerii indemnizati si neindemnizati aflati in evidentele AJOFM Bistrita - Nasaud.

Persoanele care corespund acestor conditii sunt invitate sa se prezinte vineri, 21 noiembrie, cu incepere de la ora 10,00, la sediul agentiei din Bistrita, str.Garii, nr.2 - 4.

Candidatii sunt rugati sa aiba intocmit un CV model Europass (http://www.anofm.ro/cv-europass)  si sa prezinte o copie a diplomei de calificare (pentru meseriile care necesita calificare).

 

 
Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda

Consilier EURES.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2744 vizualizări04 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0