Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 Mai 2021 - 14587
EURES - Oferta munca sezoniera in Danemarca pentru culegatori de mazare.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud va face cunoscuta oferta de munca de lucrator in agricultura - culegator de mazare pentru Danemarca. Firma Greenpeas (www.green.dk) din localitatea Ørbæk, Danemarca are vacante 100 de locuri de munca de culegatori de mazare. Descrierea locului de munca : Culegatorii vor lucra in Danemarca in perioada 20 mai - 10 septembrie 2015. Se va munci intr-o comunitate internationala, cu oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de munca si socializare. Lucratorii au ocazia de a-si dezvolta alte abilitati, pe langa culesul mazarei, unii lucratori pot fi ambalatori, soferi de autobuz/tractor, tamplari sau supervizori.

Cerintele locului de munca: Varsta minima 18 ani; Munca fizica grea, indiferent de clima; Experienta in munca agricola constituie un avantaj; Lucratorii trebuie sa fie motivati si flexibili in privinta programului; Toleranta si respect pentru colegii din echipa; Onestitate si responsabilitate in toate situatiile;

Limbi straine: Limba engleza - nivel mediu;

Salariu oferit: Plata muncii este in functie de cantitate si in acest sens lucratorii trebuie sa fie motivati. Salariul este in jur de 0.6 euro/kg +12,5% bani de concediu. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze.

Mai multe informatii despre impozite: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=44252&vId=0&lang=US

Alte beneficii: Cazarea se face in rulote cu dormitoare si in corturi aduse de lucratori; bucatarie, toalete, dusuri, masini de spalat, TV si internet sunt disponibile. Taxa de cazare pe lucrator/pe zi este intre 5-8 euro, in functie de tipul cazarii ales de lucrator, pentru acoperirea costurilor de electricitate, apa etc. Transportul dus - intors Romania - Danemarca este responsabilitatea lucratorului. Pentru transportul de la locul cazarii la locul de munca sau pentru cumparaturi, angajatorul va pune la dispozitia lucratorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoana; optional, lucratorii pot sa isi aleaga alt mijloc de transport la locul de munca.

Mai multe informatii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Durata contract: Culegatorii vor lucra in Danemarca, intre 20 mai - 10 septembrie 2015. Programul de lucru este de 6 zile/saptamana, in medie 30-40 ore de lucru pe saptamana.

Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in limba engleza, cu poza inclusa, pe adresa de email: work@greenpeas.dk.

Termen limita pentru trimiterea aplicatiilor este 1 decembrie 2014.

Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Preselectia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face in timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomita. Selectia va avea loc in a doua decada a lunii decembrie, la Slobozia. Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. NU sunt admise alte persoane la interviu.

Oferta este valabila la nivelul intregii tari. Mai multe informatii pot fi obtinute de la sediul AJOFM Bistrita - Nasaud, birou nr.15.

 

 


Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda

Consilier EURES

0 comentarii2786 vizualizări05 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0