Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 18 Mai 2021 - 14587
EURES - Locuri de munca de educatoare in Germania.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud va face cunoscuta oferta de munca de educatoare / educator in Germania. Asociatia Internationala pentru Tineret (Verein fur Internationalae Jugendarbeit), reprezentanta a Directiei/Biroului pentru Tineret(Jugendamt Stuttgart) ofera 10 posturi de educatoare / educator.

Descrierea locului de munca: Asociatia Internationala pentru Tineret, reprezentanta a Oficiului German de Asistenta Sociala pentru Copii si Tineret va face o preselectie a candidatilor pentru interviul propriu-zis, care va avea loc la inceputul anului 2015 in Germania, la Stuttgart. Pe langa interviu, candidatii vor sustine si o proba practica in cadrul unei gradinite (exercitarea profesiei de educator). Dupa sustinerea interviului si a probei practice, candidatii admiti vor primi contracte de munca.

Cerintele locului de munca: Sunt solicitate persoane care au absolvit fie liceul pedagogic cu specializarea Invatator - Educator, fie facultatea cu specializarea Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar.

Limbi straine: Limba germana nivel C1. Sunt acceptati si candidati care vorbesc limba germana nivel B1/B2;

Salariul oferit: Candidatele/candidatii care au deja calificarea recunoscuta si vorbesc perfect limba germana vor fi angajate (i) direct ca educatoare/educatori, cu un salariu de 2.300 euro brut/luna (aprox. 1.600 euro net/luna). Candidatele/candidatii care nu vor primi direct o recunoastere a calificarii, vor fi incadrate/incadrati ca ajutor de educator (KITA) si vor primi un salariu de 1.800 euro brut/luna (1.200 euro net/luna).

Alte beneficii: Persoanele selectate indiferent daca au sau nu calificarea recunoscuta, vor urma in primul an, un curs de adaptare dupa modelul educational din Germania. De asemenea, vor locui in aceeasi cladire sau in vecinatate, urmand ca, dupa aceasta perioada, fiecare persoana sa primeasca sprijin pentru gasirea unei locuinte de inchiriat, in functie de locul de munca. Cheltuielile de transport pentru interviuri atat in Romania cat si catre Germania, sunt finantate de catre Asociatia Internationala pentru Tineret. Se ofera consiliere de integrare in primul an; Perfectionare didactica in functie de activitate; Un loc de munca variat, creativ; Siguranta pregatirii profesionale, precum si o activitate independenta; Persoanele cu nivel B1/B2 de limba germana vor beneficia de cursuri de limba germana pana la nivelul C1;

Durata contract: Dupa primul an, contractul de munca poate fi incheiat pe o perioada nedeterminata. Contractele de munca incep sa se deruleze din lunile februarie, iunie sau septembrie 2015. Programul de lucru este normal - 38,5 ore/saptamana; 

Mod de aplicare: Persoanele interesate trebuie sa transmita CV-ul in limba germana; Copie a diplomei de bacalaureat (pentru absolventii liceului pedagogic cu specializarea Invatator - Educator); Copie a diplomei de licenta (pentru absolventii specializarii Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar); Certificat de atestare a cunostintelor de limba germana nivelul B1/B2/C1 la adresa de mail: bucur@vij-stuttgart.de;

Valabilitate oferta: 15.12.2014.

 

 Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda

Consilier EURES

0 comentarii2982 vizualizări10 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0