Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 Mai 2021 - 14587
NOU - oferta munca de insotitor de zbor si steward din partea Companiei de Transport Aerian Ryanair.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud va face cunoscuta oferta de munca de insotitori de zbor si stewarzi din partea firmei Crewlink din Irlanda.Firma Crewlink Ireland Ltd. Unit 39, Southern Cross Business Park, Boghall, Bray, Co. Wicklow ofera prin portalul EURES al job-urilor europene (Numarul de referinta al ofertei de pe https://ec.europa.eu/eures/ este 879728), 100 de posturi de insotitori de zbor si stewarzi.

Descrierea locului de munca: Locurile de munca sunt disponibile la Compania de Transport Aerian Ryanair.

Cerintele locului de munca: Experienta in domeniu nu este necesara. Aplicantii trebuie sa aiba inaltimea cuprinsa intre 1.57 si 1.85 m, daca este cazul sunt acceptate lentilele de contact. De asemenea, acestia trebuie sa stie sa inoate bine si sa detina pasaport valabil, sa fie pregatiti sa faca fata unor situatii/persoane solicitante, sa fie dispusi sa se mute. Este necesara o personalitate prietenoasa si dechisa catre ceilalti.

Limbi straine: Limba engleza - scris si vorbit fluent.

Salariul oferit: Salariu net lunar intre 1.000 si 1.400 de euro.

Alte beneficii: Program flexibil, viata sociala deosebita, calatorii si oportunitati remarcabile de promovare. Se lucreaza in cicluri (5 zile lucru, 2 zile libere, 5 zile lucru, 3 zile libere) o saptamana in primul schimb si saptamana urmatoare in schimbul urmator. Se revine la baza in fiecare seara, aceasta permitand planificarea vietii personale. Locurile vacante sunt disponibile in 52 de locatii in Europa. Mai multe detalii gasiti pe www.crewlink.ie. Angajatii primesc comision din vanzarile la bord.

Durata contract: Contract cu durata normala de lucru, pe perioada de 3 ani.

Mod de aplicare: Se aplica online pe http://www.crewlink.ie  sau http://www.dalmac.ie/apply-now.php.

Valabilitate oferta: 29.12.2014.

 

 

Otilia Rapan -Director Executiv

Intocmit,

Adina Preda - Consilier EURES

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2863 vizualizări14 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0