Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 18 Mai 2021 - 14587
Dezbaterii publice privind aprobarea Regulamentelor pentru desfasurarea activitatilor comerciale.

A N U N T cu privire la  organizarea dezbaterii publice a Proiectului de hotarare privind aprobarea Regulamentelor pentru desfasurarea activitatilor comerciale pe raza municipiului Bistrita. In temeiul prevederilor art.7 din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, Primaria municipiului Bistrita aduce la cunostinta persoanelor interesate asupra organizarii dezbaterii publice a Proiectului de hotarare privind aprobarea Regulamentelor pentru desfasurarea activitatilor comerciale pe raza municipiului Bistrita.

            Dezbaterea publica va avea loc in data de 21.11.2014, ora 12.00 la sediul Primariei municipiului Bistrita, din Piata Centrala nr.6 - sala mare de sedinte.

            Proiectul de hotarare impreuna cu documentatia este afisat pe site-ul Primariei municipiului Bistrita, www.primariabistrita.ro sectiunea Consiliul local - Proiecte de hotarari cu caracter normativ si la Centrul de relatii publice al Primariei din municipiul Bistrita, str. Gheorghe Sincai nr.2.

 

Primarul municipiului Bistrita,

Ovidiu Teodor Cretu.

 

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2611 vizualizări17 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0