Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 Mai 2021 - 14587
Selectie de personal la sediul A.J.O.F.M. Bistrita - Nasaud.

La solicitarea a 6 agenti economici din Bistrita, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud a organizat astazi, 21 noiembrie 2014 incepand cu ora 10,00, o selectie de personal la sediul agentiei. SC RAAL SA, SC Teraplast SA, SC Electroplast SA, SC Elcom Cablaje SA, SC Roseyarns SRL si SC Alu Meta Sistem SRL au oferit 209 locuri de munca vacante in urmatoarele meserii: Inginer mecanic, Proiectant inginer electrotehnist, Inginer masini unelte, Tehnician calitate, Confectioner izolatii la conductori electrici, Confectioner toroane la conductori electrici, Lacatus mecanic, Operator masini unelte cu comanda numerica, Sculer matriter, Sudor, Fochist, Electrician, Confectioner montator tamplarie aluminiu si mase plastice, Magaziner, Filator, Maistru electronica, Operator prelucrare mase plastice, Stivuitorist, Tamplar universal, Muncitor necalificat.

SC RAAL SA a avut cele mai multe oferte de munca (67 locuri de munca), in meseriile de sudor, lacatus mecanic, operator masini unelte, sculer matriter, inginer mecanic, proiectant inginer electrotehnist.

SC Teraplast SA, pentru cele 10 posturi de operator prelucrare mase plastice a cautat tineri pe care sa-i incadreze prin contracte de ucenicie la locul de munca.

La acesta selectie au participat 179 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, in special somerii aflati in baza de date a agentiei. Dintre persoanele participante la selectie, 48 au fost invitate saptamana viitoare de catre agentii economici pentru a sustine proba de lucru premergatoare incadrarii in munca. Proba de lucru este obligatorie deoarece agentii economici participanti isi desfasoara activitatea pe productie.


Otilia Rapan

Director Executiv.

0 comentarii2800 vizualizări21 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0