Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 18 Mai 2021 - 14587
1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei - programul manifestarilor.

Pentru cinstirea Zilei Nationale a Romaniei, Institutia Prefectului-Judetul Bistrita-Nasaud, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Primaria Municipiului Bistrita, impreuna cu Garnizoana Bistrita, organizeaza, in data de 1 Decembrie 2014, activitati aniversare dedicate Marii Sarbatori. Manifestarile debuteaza la ora 11.00, cu un ceremonial militar-religios, la monumentul poetului Andrei Muresanu din Piata Centrala, urmat, incepand cu ora 11.50, de parada militara, la care participa, cu personal si tehnica, unitatile Brigazii 81 Mecanizata « General Grigore Balan », Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, Penitenciarul Bistrita, Directia Judeteana de Informatii Bistrita-Nasaud. La parada militara, care va avea loc pe str. Sincai - str. Dornei, participa aproximativ 400 de militari ai garnizoanei si 35 de mijloace tehnice aflate in dotare.

Intre orele 17.00 si 18.30 va avea loc retragerea cu torte. Aceasta activitate, la ora 17.00, va debuta cu aprinderea tortelor si intonarea Imnului National la statuia lui Andrei Muresanu din Piata Centrala. Ulterior, la ora 17.30, in Piata Petru Rares, se va intona Imnul Uniunii Europene.

Facem mentiunea ca se va depune o sigura coroana, asigurata prin grija Institutiei prefectului, din partea tuturor participantilor la eveniment:

-         Institutia prefectului - judetul Bistrita-Nasaud;

-         Consiliul judetean Bistrita-Nasaud;

-         Primaria municipiului Bistrita;

-         Parlamentarii judetului Bistrita-Nasaud;

-         Conducerea institutiilor militarizate;

-         Conducerea serviciilor publice deconcentrate;

-         Presedinti de formatiuni politice;

-         Presedinti de ONG-uri.

 Cetatenii judetului sunt asteptati sa se bucure impreuna de aceasta sarbatoare de suflet a tuturor romanilor.

Biroul de presa.

.

Foto 1 - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2996 vizualizări25 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0