Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
Decoruri luminoase in Piata Petru Rares.

Luni, 1 decembrie, la ora 17:30, in Piata Petru Rares (fata Palatului Administrativ), imediat dupa intonarea Imnului Europei de catre militarii Garnizoanei 81 Mecanizata "General Grigore Balan" aflati in retragerea cu torte, vor fi aprinse decorurile luminoase din Piata Petru Rares.

            Sunt asteptati parinti si copii de toate varstele, care incepand cu ora 17:00 vor putea urmari trupa de teatru de papusi "Alexandru Misiuga", vor intalni vestitorii lui Mos Nicolae si vor putea asculta un recital de colinde a grupului de colindatori a Liceului de Muzica "Tudor Jarda" (Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi).

            La eveniment vor participa Presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan, Prefectul Judetului, Ioan Tintean si Primarul Municipiului Bistrita, Ovidiu Cretu.

            Va asteptam si ii asteptam pe toti copilasii alaturi de parintii lor, care vor sa vada un spectacol de lumina si culoare de exceptie.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant, Ivan Bogdan-Gruia.

 

.


Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii2765 vizualizări30 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0