Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 18 Mai 2021 - 14587
77 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier - gastronomic in Germania.

Locuri de munca prin intermediul Retelei EURES pentru persoanele calificate in domeniul hotelier - gastronomic care doresc sa lucreze in Germania. EURES Romania dispune de 77 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier - gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru care se va organiza selectie la Brasov in luna februarie 2015. Compania germana Europa Park, McDonald’s si Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: bucatar (20 de posturi), ospatar (25 de posturi),  personal in industria gastronomiei de sistem (20 posturi), ajutor bucatar (6 posturi) si camerista/roomboy (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de bucatar, ospatar si personal in industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel  B1/B2), precum si cunostinte bune de limba engleza (nivel B1).

Pentru posturile de ajutor bucatar si camerista/roomboy, angajatorii germani solicita persoane care au cunostinte de limba germana, nivel A2 - B1, precum si experienta in domeniu.

Angajarea se face pe o perioada de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, incepand cu luna martie 2015. Salariul oferit este de 1500 - 2200 euro brut/luna pentru lucratorii calificati (bucatar, ospatar) si de 1300 - 1600 euro brut/luna pentru personalul necalificat (ajutor bucatar, camerista/roomboy, personal in industria gastronomiei de sistem). Programul de lucru este cu norma intreaga, iar cazarea poate fi asigurata de catre angajator sau acesta poate oferi sprijin in vederea gasirii unei locuinte.

Persoanele cu domiciliul in judetul Bistrita - Nasaud, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud, strada Garii, nr. 2-4, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Inscrierea in baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

-  cerere tip (se completeaza la sediul A.J.O.F.M. B - N);

-  copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);

-  C.V model  Europass (cu fotografie) in  limba germana (Lebenslauf);

-  cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

-  adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea "Clinic sanatos/Apt pentru munca".


Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda - Consilier EURES.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2744 vizualizări04 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0