Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Primarul Cretu santajeaza emotional consilierii municipali.

In cadrul unei conferinte de presa organizata la sediul primariei Bistrita, edilul sef T.O. Cretu i-a facut raspunzatori pe consilieri locali PDL si pe unii de la PNL pentru eventuala pierdere a investitiei pentru soseaua ocolitoare a municipiului Bistrita. Cretu spune ca acesti consilieri vor trebui sa se gandesca pana joi la pierderea unei investitii totale de 173 de milioane de euro, suma in care este cuprins TVA-ul si banii pentru despagubirea proprietarilor de case si terenuri de pe viitorul traseu al soselei.

Cretu mai sustine ca soseaua va fi benefica pentru municipiu dar nu a aminitit nimic de poluarea fonica si cu pulberi, de defrisarea padurilor si alte inconveninte majore pentru bistriteni.

Practic, singurul argument al lui O.T. Cretu au fost banii ce vor ajunge la Bistrita.

(n.r.- argumentul este partial corect, deoarece si alte afaceri respinse de societatiile democratice de genul deversarea deseurilor, defrisarea muntilor, traficului de droguri, arme, copii sau prostitutia, aduc foarte multi bani)

Un alt argument pentru centura 2S ce va trece peste dealul Codrisor a fost oferit de Cretu, prin faptul ca este cea mai ieftina varianta dintre cele studiate, spunand ca pe la Budacul de Jos investitia ar ajunge la peste 300 de milioane de euro, deoarece acolo trebuie facute( de ce ?) tuneluri de 3-5 kilometri, care costa 50 de milioane de euro pe kilometru, fara a prezenta si variantele de ocolire a dealurilor care ar fi mult mai ieftine si convenabile.

 

 

Marius V. Chiuzan.

0 comentarii5621 vizualizări07 septembrie 2010




rss 2.0
rss 2.0