Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Elevii de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr. 1. Bistrita, in vizita la Prefectura.

Institutia Prefectului - judetul Bistrita-Nasaud, in cadrul  saptamanii "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!", a fost gazda unui grup de copii de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr. 1 Bistrita, prilej cu care cei mici au putut afla, direct de la angajati, cu ce se ocupa fiecare si ce activitati sunt coordonate de aceasta institutie la nivelul judetului.

             Vizita a inceput cu o "sedinta de lucru" impreuna cu prefectul Ioan Tintean si subprefectul Ovidiu Frent, prin intermediul careia conducerea institutiei a aflat detalii despre situatia elevilor si activitatile pe care le desfasoara sub coordonarea profesorilor. Ulterior, copiii au fost invitati sa viziteze birourile, sa-i cunoasca pe angajati si sa le adreseze intrebari suplimentare.

           "La varsta voastra este foarte important sa aveti incredere in dascalii vostri, sa le ascultati sfaturile si sa fiti extrem de ambitiosi in ceea ce priveste invatatura. Inca de pe acum, trebuie sa va ganditi la o meserie sau o profesie pe care vreti sa  o urmati si sa va pregatiti din timp. M-as bucura foarte mult, ca la un moment dat, unii dintre voi sa ajunga sa lucreze si aici. Aveti alaturi profesori demni de toata increderea si ar fi pacat sa nu profitati de daruirea lor si de cunostintele pe care vor sa vi le transmita, a mentionat prefectul Ioan Tintean.

           Extrem de emotionati, distinsii oaspeti, indrumati de Corina Bumbu, Marcela Sipos si Simona Sidor, au promis ca vor reveni in cadrul institutiei si cu alte ocazii.

 

Biroul de presa

0 comentarii2821 vizualizări08 aprilie 2015




rss 2.0
rss 2.0