Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
Rolul europarlamentarilor discutat cu transilvanenii.(25 de poze)

In aceste zile a avut loc la Parlamentul European din Bruxelles o intalnire intre reprezentantii administratiei publice locale din Transilvania, presa, politicieni si europarlamentari pe tema rolului Uniunii Europene in viata cetatenilor din cele 28 de state membre. Discutiile s-au axat in principal pe tema rolului europarlamentarilor din fiecare tara. Astfel europarlamentarii romani Victor Negrescu si Emilian Pavel au prezentat invitatiilor secvente din viata unui europarlamentar si activitatea de zi cu zi la birourile din Bruxelles, activitati in plen, in comisii sau in birourile de specialitate. Prezentarea s-a incheiat cu un pranz oficial cu preparate gatite special de maestri bucatari belgieni care au excelat la capitolul gust si prezentare. (cantitatile aflate in farfurii erau mai putin potrivite pentru gurmanzii din Transilvania obisnuiti cu traditionala slanina, carnati si alte delicatesuri locale puse de obicei pe masa din belsug).

In cadrul evenimentului dedicat Transilvaniei la Bruxelles, delegatia judetului Bistrita-Nasaud, a fost condusa de vicepresedintele Consiliului Judetean- Alexandru Pugna.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2877 vizualizări02 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0