Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
Primaria din Bruxelles va ajuta cu experienta sa in administratie primarii din Transilvania.(50 de poze)

Zeci de primari, jurnalisti, parlamentari si europarlamentari romani, alaturi de reprezentanti ai consiliilor judetene din Transilvania au fost primiti in aceste zile la primaria din Bruxelles. Evenimentul a facut parte din seria de intruniri dedicate lasarii delegatiei Transilvaniei, Crisanei, Banatului si Maramuresului pe langa Parlamentul European. Astfel romanii au vizitat una dintre cele mai vechi primarii functionale si in prezent din Europa care reuneste si o galerie de arta impresionanta cu sute de tablouri, statuete si tapiterii originale expuse fara paza speciala pe holurile primariei.

Viceprimarul Bruxellului -El Ktibi i-a primit pe oaspetii din Romania in sala de Consiliu Local din Bruxelles acolo unde alesii hotarasc soarta metropolei ce gazduieste institutiile de baza ale Uniunii Europene. Dupa o prezentare a activitatilor primariei, delegatia romaneasca a vizitat sala starii civile acolo unde primarul cu puterea investita de reprezentant al Bruxellului uneste civil destinele tinerilor casatoriti.

Vizita la primaria din Bruxelles s-a incheiat cu sedinte foto, in care gazdele belgiene s-au imortalizat alaturi de romanii prezenti la manifestare.

 

 

Marius Chiuzan.

1 comentariu3297 vizualizări02 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0