Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Lansare proiectului " Lucrari de Consolidare si Reabilitare Corp Cladire C - Oras Beclean."

Primaria Orasului Beclean anunta finalizarea proiectului "Lucrari de Consolidare si Reabilitare Corp Cladire C - Oras Beclean". Proiectul s-a derulat pe o perioada de 11 luni in perioada 18.09.2014- 18.08.2015. Proiectul "Lucrari de Consolidare si Reabilitare Corp Cladire C - Oras Beclean" finantat prin Programul Operational Regional este implementat de catre Unitatea Administrativ Teritoriala ORAS BECLEAN si are o valoare totala de 1.367.537,57 LEI, din care 999.976,22 lei reprezinta finantare nerambursabila. Programul Operational Regional este implementat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Aministratiei Publice, in calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de catre Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, organism intermediar al programului ce monitorizeaza implementarea acestui proiect.

Obiectivul principal al proiectului a vizat imbunatatirea infrastructurii de educatie aferente Liceului Tehnologic Agricol din localitatea Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, Romania pentru asigurarea unui proces educational la standarde europene si a cresterii participarii populatiei scolare la procesul educational.

Prin proiect au fost realizate:

A. Asigurarea unor spatii de invatamant conform prevederile normelor sanitare de functionare prevazute in Ordinul Ministerului Sanatatii nr. 1156/1994 prin lucrari de constructii pentru amenajarea grupurilor sanitare in corpul Anexa 2

B. Consolidarea, reabilitarea si izolarea termica, a corpului de cladire C3, pentru asigurarea unui proces educational la standarde europene si a cresterii participarii elevilor la procesul educational prin lucrari de consolidari si reparatii capitale aferente corpului de cladire C3 format din cladirea C, Anexa 1 si Anexa 2;

Informatii suplimentare se pot obtine de la:

 VINERI 14 AUGUST, incepand cu ora 10.00, la SEDIUL PRIMARIEI ORASULUI BECLEAN, va avea loc conferinta de presa dedicata finalizarii proiectului.

Pentru detalii suplimentare si confirmarea participarii la acest eveniment, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0263-343687, persoana de contact Hulpe Rodica- Inspector superior, Primaria Orasului Beclean.

 

 

 

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.



 

0 comentarii2765 vizualizări13 august 2015




rss 2.0
rss 2.0