Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Acumularea Colibita si zona adiacenta poate si trebuie sa devina o statiune turistica de interes local.

Este timpul ca si Colibita sa depaseasca statutul de lac de munte unde cei care au cumparat teren de la bargauani ingradesc terenul pana in apa, construiesc cum vor si blocheaza accesul la lac, eventual mai au si o barca cu motor termic cu care polueaza apa doar pentru a-si satisface convingerea ca sunt mai "tari" decat ceilalti.
Acumularea Colibita si zona adiacenta poate si trebuie sa devina o statiune turistica de interes local in care resursele naturale deosebite sa fie puse in valoare in beneficiul turistilor de factorul antropic printr-o infrastructura si servicii specifice adaptate standardelor internationale actuale. Daca va fi atins acest obiectiv atat proprietarii caselor de vacanta precum si administratorii afacerilor turistice vor castiga prin cresterea valorii imobilelor, respectiv a cifrei de afaceri si atragerea de noi investitori. Vor rezulta incasari suplimentare la bugetul local si general, crearea de locuri de munca, intr-un cuvant la dezvoltare. Va creste deasemenea gradul de satisfactie al turistilor si implicit numarul lor.
Pentru realizarea acestui deziderat demersurile autoritatilor locale vor fi sprijinite de institutiile abilitate iar pana atunci vom supraveghea si vom controla permanent ca toate activitatile din aceasta zona mirifica a judetului nostru sa se desfasoare in limitele legalitatii si mai ales cu asigurarea protejarii mediului.
Cum va trebui sa arate Colibita: http://www.bled.si/EN/
Statiunea Colibita BN (RO), te asteptam si te ajutam sa te nasti!

 

Ovidiu Victor Frent

.

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii3003 vizualizări19 august 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0