Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
MESAJUL PREFECTULUI JUDETULUI B-N CU OCAZIA ZILEI POMPIERILOR DIN ROMANIA.

Ca in fiecare an, la 13 septembrie pompierii romani isi cinstesc inaintasii pentru faptele de glorie infaptuite de acestia de-a lungul timpului. Fie ca vorbim despre eroii care au cazut la datorie aparand idealurile nationale in batalia din Dealul Spirii, in Razboiul de Independenta sau in cele doua razboaie mondiale, fie despre cei care au pierdut lupta inegala cu focul sau alte calamitati, Ziua de 13 Septembrie este dedicata tuturor pompierilor care si-au pus viata in slujba semenilor.

Este un prilej de comemorare a celor multi eroi anonimi, dar si o buna ocazie de a ne arata respectul fata de pompierii de azi, la fel de daruiti si inzestrati cu aceeasi abnegatie si spirit de sacrificiu ca si bravii lor precursori.

Primiti, dragi pompieri, multumirile si recunostinta noastra pentru curajul si profesionalismul de care dati dovada zi de zi, alaturi de gandul nostru bun si urarile cele mai sincere de sanatate, putere de munca si fericire, alaturi de cei dragi. La multi ani!


IOAN TINTEAN,

PREFECTUL JUDETULUI BISTRITA-NASAUD

0 comentarii2807 vizualizări11 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0