Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Programul actiunilor care se vor desfasura in luna "curateniei de primavara" - 14.03.2011 - 15.04.2011.

1.Curatarea platformelor punctelor de colectare

S.C. Urbana S.A va curata, spala si dezinfecta containerele si platformele punctelor de colectare a deseurilor menajere pe care le deservesc.
 
2.Curatarea gurilor de scurgere a apelor meteorice
Lucrarea va fi efectuata de RAJA "AQUABIS", conform programului intocmit, in scopul functionarii corespunzatoare a gurilor de scurgere.
 
3.Curatarea santurilor si podetelor
Inspectorii Serviciului Salubrizare vor proceda la anuntarea cetatenilor din localitatile componente de a-si curata santurile si podetele din jurul proprietatilor, urmand ca in perioada 11.04.2011 - 15.04.2011 sa se verifice modul in care s-a desfasurat aceasta activitate.
 
4.Salubrizarea malurilor raurilor
Actiunea va fi efectuata cu ajutorul detinutilor de la Penitenciarul Bistrita. Vor fi curatate zonele: malurile raului Bistrita,Valea Castailor, santurile de garda de pe Drumul Cetatii, Calea Clujului, str. L.Blaga, str. Eroilor, str. D.Cantemir, str. Sigmirului, str. Tarpiului, str. Zavoaie, Valea Jelnei, Valea Budacului.
 
5. Salubrizarea spatiilor verzi
A)    din zonele centrale-lucrarea va fi efectuata de catre angajatii Directiei Servicii Publice Bistrita, pe o suprafata de 59474 mp, pe un numar de 12 strazi, precum si in Parcul Municipal pe o suprafata de 34923 mp.
B)    din jurul blocurilor de locuinte
Lucrarea va fi efectuata de catre asociatiile de proprietari/locatari, neindeplinirea acestei obligatii fiind sanctionata cu amenda cuprinsa intre 300-1500 lei conform HCL 153/2009, privind stabilirea unor norme de buna gospodarire a municipiului Bistrita.
Modul de desfasurare a actiunilor sus amintite va fi monitorizat de catre inspectorii Serviciului Salubrizare.
 
6. Curatarea subsolurilor si beciurilor in blocurile de locuinte
Lucrarea trebuie efectuata de catre fiecare asociatie de locatari/proprietari in parte, anterior actiunii de deratizare si dezinsectie. Vor fi efectuate actiuni de verificare si vor fi aplicate sanctiuni asociatiilor de locatari/proprietari care nu vor lua masuri de asanare a subsolurilor.
7 commentarii2821 vizualizări08 martie 2011




rss 2.0
rss 2.0