Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 Mai 2021 - 14587
Lucrari la infrastructura de apa in valoare de peste 6 milioane de euro.

Lucrari la infrastructura de apa  in valoare de peste 6 milioane de euro, au fost receptionate astazi in prezenta Presedintelui Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan.  Lucrarile receptionate astazi sunt parte a Contractului de Lucrari nr. 3 a Master-planului de apa si canalizare din Judetul Bistrita-Nasaud si cuprind:

-Extindere aductiune retea de apa (Podirei - Sintereag) - 11994 m;

-Rezervor de apa la Sintereag cu un volum de 250 mc;

-Statie de pompare apa potabila Sintereag - 1 buc;

-Extindere aductiune retea de apa (Sintereag - Nimigea de Jos) - 8715 m;

-Doua rezervoare in Nimigea de Jos, cu un volum de 400 mc fiecare;

-Extindere aductiune retea de apa intre Nimigea de Jos si Cociu- 10647 m;

-Rezervor apa in Cociu cu un volum de 200 mc;

-Reabilitare conducte de transport apa Bistrita- 10566 m.

             In urma acestei investitii peste 8500 de persoane vor beneficia de apa curenta in comunele Sintereag si Nimigea, in timp ce locuitorii Municipiului Bistrita vor beneficia de reabilitarea celor 10 km de conducte de transport a apei.

            Investitia, in valoare totala de 27.687.037 lei a fost realizata in urma implementarii de catre Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud prin intermediul companiei de apa Aquabis, a Master-planului de apa si canalizare a judetului Bistrita-Nasaud, finantat din fonduri europene nerambursabile si confinantat de Consiliul Judetean, Guvernul Romaniei si Consiliile locale beneficiare a investitiilor.

            Emil Radu Moldovan, Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud: Inca o etapa importanta din modernizarea infrastructurii de apa curenta din judetul Bistrita-Nasaud a ajuns la final, iar in urma acestei investitii peste 8500 de persoane din Cociu, Nimigea de Jos, Podirei si Sintereag vor avea acces la reteaua de apa curenta. In perioada urmatoare vor urma o serie de receptii a unor lucrari de infrastructura rutiera si de utilitati, care zic eu, vor schimba in bine viata oamenilor din acele comunitati.

 

Bogdan-Gruia IVAN

Purtator de cuvant CJ Bistrita-Nasaud.

0 comentarii3500 vizualizări28 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0