Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 18 Mai 2021 - 14587
Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice.

Astazi, 1 octombrie, se sarbatoreste Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, o dovada sincera de respect si pretuire, pe care natiunile lumii o datoreaza persoanelor varstnice. Ea a fost stabilita in mod oficial in sesiunea ONU din decembrie 1991, la propunerea lui Arghir Anastasios, profesor la Universitatea din Atena.

 Cu aceasta ocazie, conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bistrita - Nasaud doreste sa transmita, expresia unor sentimente pline de respect si gratitudine, pentru rolul major pe care l-au avut si il au persoanele varstnice, in dezvoltarea societatii noastre.

Cu speranta ca vom reusi prin actiunile si masurile promovate, imbunatatirea conditiilor de viata, oferirea de servicii publice de calitate, si nu numai, va uram un sincer La Multi Ani cu multa sanatate!

 Amintim de asemenea ca Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bistrita-Nasaud cu sprijinul Consiliului Judetean Bistrita - Nasaud dar si al Centrului Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud, organizeaza la Centrul pentru Persoane cu Handicap si Persoane Varstnice Nuseni un eveniment dedicat Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice.

 

 

Director general

Jr. Fontul Delia - Claudia.

0 comentarii3332 vizualizări01 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0