Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 Mai 2021 - 14587
Un tronson de 1,5 km al drumului judetean 170, Negrilesti-Breaza, a fost receptionat astazi.

Un tronson de 1,5 km al drumului judetean 170, Negrilesti-Breaza, a fost receptionat astazi astazi in prezenta Presedintelui Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan si a Vicepresedintelui CJ, Dorin Popescu. Lucrarile continua cu asfaltarea altor 8,5 km.

            Tronsonul receptionat astazi reprezinta una dintre cele mai dificile portiuni a drumului Judetean 170, Negrilesti - Breaza. Costul total al investitiei a fost de aproximativ 1,5 milioane de lei si a fost asigurat din bugetul Consiliului Judetean.

            Aflata pe DJ 170, delegatia Consiliului Judetean a vizitat si santierului tronsonului de 8,5 km de drum, de la iesirea din localitatea Negrilesti pana in Breaza. Pe acest santier se lucreaza in momentul de fata la consolidarea fundatiei si a terasamentelor.

            Presedintele Consiliului Judetean, domnul Emil Radu Moldovan a declarat: "Astazi am receptionat o parte din drumul care trebuie sa uneasca cu asfalt cea mai mare comnitate din judetul Bistrita-Nasaud, ramasa fara aceasta facilitate, satul Breaza. Pana acum am investit in acest drum peste 1,5 milioane de lei, iar acum avem alocati alti 3,4 milioane de lei pentru continuarea lucrarilor. Sper ca Bunul Dumnezeu ne va da condii meteo favorabile, pentru ca sa putem continua lucrarile si pana la finalul anului, oamenii din Breaza sa poata merge pe asfalt.

            Unul dintre obiectivele mele din 2012 l-a constituit conectarea comunitatilor mai mari de 200 de locuitori la drumuri asfaltate. In mare parte am atins acest deziderat, iar satul Breaza, este ultima localitate mare, cu peste 1000 de suflete, care pana acum nu avea aveasta facilitate. Din aceasta toamna, acest lucru se va schimba."


Bogdan-Gruia IVAN

Purtator de cuvant CJ Bistrita-Nasaud

0 comentarii3591 vizualizări06 octombrie 2015




rss 2.0
rss 2.0