Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
MESAJUL presedintelul C.J. B-N, Emil Radu Moldovan, transmis cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

Dragi locuitori ai judetului Bistrita-Nasaud,  Europa si lumea intreaga trece printr-o perioada greu de definit. Lumea occidentala, asa cum o stiam cu totii pana in urma cu cateva luni s-a modificat profund. In acest context, este important ca noi toti sa fim atenti incotro se indreapta tara noastra si cum ne raportam la provocarea schimbarilor din afara tarii.

Cred ca acum, mai mult ca oricand in istoria Romaniei de dupa momentul 1 decembrie 1918, trebuie sa incepem sa credem cu adevarat in Romania si in romani! Romania inseamna "acasa" pentru toti cei care astazi simt, iubesc si traiesc romaneste.

Sunt mandru sa fiu roman si sunt fericit ca m-am nascut pe aceste meleaguri minunate, cu oameni harnici si curajosi care nu au plecat capul in fata niciunei oranduiri straine. Sa ne mandrim ca suntem romani si sa nu uitam ca pentru acest privilegiu inaintasii nostri au udat cu sangele lor, pamantul pe care noi pasim astazi! 

La multi ani romani! La multi ani Romania!

 

CONSILIUL JUDETEAN

Presedinte, Emil Radu Moldovan

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2807 vizualizări27 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0